Μπορεί οι γυναίκες να αποτελούν μόλις το 2% των κατά συρροή δολοφόνων, όμως όσες το έχουν κάνει καριέρα διαθέτουν περίσσεια ταλέντου.  Ιδού μερικές από τις πιο εντυπωσιακές περιπτώσεις.

ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ – ΡΟΟΥΖ ΓΟΥΕΣΤ (ΑΓΓΛΙΑ, ’70s)

BIO: Βρετανίδα φουρνάρισσα που τη βίαζε συστηματικά ο πατέρας της (σε «αντίποινα» εκείνη παρενοχλούσε σεξουαλικά τους δύο μικρότερους αδερφούς της) και παντρεύτηκε στα δεκαέξι της ένα σχιζοφρενή βιαστή-δολοφόνο (σκότωσε τις δύο προηγούμενες γυναίκες του) που γούσταρε να τη βλέπει να κάνει σεξ με μαύρους. Μαζί του έκανε τέσσερα παιδιά (συν τα δύο δικά του, από τα οποία σκότωσε το ένα), καθώς και τέσσερα ακόμα με άλλους άντρες. Επί είκοσι χρόνια βίαζαν και δολοφονούσαν (και μετά τεμάχιζαν) 17χρονα κορίτσια (δώδεκα στον αριθμό).

BEST OF: Το ζευγάρι βίασε/ξεπαρθένιασε την έφηβη κόρη του Αν Μαρί, πρώτα ο μπαμπάς και μετά η μάνα με ένα ερωτικό βοήθημα. Στη συνέχεια άρχισε να την αναγκάζει να κάθεται όλη μέρα γυμνή, με τη λέξη «μαύρη τρύπα» γραμμένη στην πλάτη της και ένα βέλος να δείχνει τον πισινό της, και να την εκδίδει σε μαύρους πελάτες. Επίσης, άφηνε να κάνει σεξ μαζί της και ο παππούς, ο παιδόφιλος πατέρας της μάνας δηλαδή.

TIP ΜΕ ΝΟΗΜΑ: Στο σπίτι υπήρχε ειδικό δωμάτιο από όπου ο πατέρας έβλεπε τους πελάτες να κάνουν σεξ με τη γυναίκα του. Κρατούσε, μάλιστα, αναλυτικό αρχείο για το μέγεθος του μορίου τους.

 

ΟΙ «ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

– Η ORIGINAL «ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ» ΜΑΙΡΗ ΑΝΝ ΚΟΤΟΝ

 

Μια Αγγλίδα μοδίστρα με αδυναμία στο αρσενικό, η οποία κρίθηκε ένοχη για το φόνο τεσσάρων συζύγων και τριών από τα παιδιά της το 1870. Επίσης, σκότωσε –αν και κανείς δεν μπόρεσε να το αποδείξει– τα τέσσερα παιδιά του δεύτερου συζύγου της, τα δύο αγόρια του τρίτου, τα τρία παιδιά του τέταρτου, τη μάνα της και το νοικάρη της.

Η ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ «ΝΕΚΡΑ» ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΡΙ ΝΟΕ

Επί τριάντα χρόνια τα γεννούσε και τα σκότωνε, ισχυριζόμενη στη συνέχεια ότι είχαν παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα. Μόλις ένα, η Κάθριν, πρόλαβε να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια. Γιατί το έκανε; Της άρεσε η δημοσιότητα και τα 1.000 κατά μέσο όρο δολάρια που έπαιρνε για το καθένα από την ασφάλεια.

 

Η «ΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ» ΚΑΡΛΑ ΧΟΜΟΛΚΑ

Μια Καναδέζα που βίασε, βιντεοσκόπησε και σκότωσε (μαζί με τον αρραβωνιάρη της) τρεις δεκαεξάχρονες, μεταξύ των οποίων και την αδερφή της. Την ξεχωρίσαμε για το γεγονός ότι έριξε υπνωτικό στο ποτό της αδερφής της την παραμονή των Χριστουγέννων και ενώ οι γονείς της κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο. Στη συνέχεια άφησε τον αρραβωνιάρη της να τη βιάσει, ενώ η ίδια δέχτηκε να της κάνει στοματικό έρωτα. Αργότερα, αφού η αδερφή της είχε πεθάνει, φόραγε τα ρούχα της νεκρής και έκανε σεξ με τον «δικό» της.

Η ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΝΤΑΜΑ – Ποια είναι η πιο παρανοημένη αυτοκράτειρα;

 

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΟ 1: ΑΓΡΙΠΠΙΝΑ Η ΝΕΟΤΕΡΗ

BIO: Αδερφή του αυτοκράτορα Καλιγούλα (τη βίασε στα δεκαπέντε της), μητέρα του αυτοκράτορα Νέρωνα, σύζυγος του αυτοκράτορα Κλαύδιου.

BEST OF: Δηλητηρίασε το δεύτερο σύζυγό της και άλλαξε το νόμο περί αιμομειξίας για να μπορέσει να παντρευτεί το θείο της, που, παρεμπιπτόντως, ήταν αυτοκράτορας. Όταν είδε ότι πάνε να την διώξουν από το παλάτι, μέθυσε το γιο της και του την έπεσε κανονικά.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ: Δεν πέθαινε με τίποτα. Ο Νέρωνας πρώτα πήγε να τη δηλητηριάσει (τρεις φορές), μετά έφτιαξε ειδικό πλοίο που βυθιζόταν με το που έμπαινε στο νερό και τελικά έβαλε να τη σφάξουν.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΑ NO 2: BΑΛΕΡΙΑ ΜΕΣΣΑΛΙΝΑ

BIO: Τρίτη σύζυγος (από τα δεκαπέντε της) του αυτοκράτορα Κλαύδιου.

BEST OF: «Καθάρισε» με συνωμοσίες εκατοντάδες αυλικούς, όλες τις αντιζήλους της, ένα Ρωμαίο συγκλητικό (γιατί είχε ωραίο κήπο), ενώ διοργάνωσε αμέτρητα όργια.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ:  Παντρεύτηκε τον γκόμενό της μέσα στο παλάτι ενόσω ο αυτοκράτορας έλειπε σε μπίζνες.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΑ NO 3: ΡΑΝΑΒΑΛΟΝΑ Ι 

BIO: Βασίλισσα της Μαδαγασκάρης με τέτοιο κόλλημα με την καθαριότητα (έκανε γυμνή μπάνιο σε έναν εξώστη πάνω από την πόλη φορώντας μόνο ένα καπέλο), που έκανε deal με τους ιεραποστόλους να της μάθουν να φτιάχνει σαπούνι, με αντάλλαγμα την παραμονή τους στη χώρα. Όταν έμαθε να το φτιάχνει, άρχισε να τους πετάει σε καζάνια που έβραζαν.

BEST OF: Χριστιανοφάγος. Αν σε έπιαναν με Βίβλο, εσύ και όλη η οικογένειά σου πουλιόσασταν ως σκλάβοι. Εναλλακτικά, σε έκαιγαν ζωντανό, σε σκότωναν με λόγχες και πετούσαν το πτώμα σου σε σκυλιά ή σε έριχναν από βράχους και μετά πέταγαν το πτώμα σου σε καζάνια για να γίνεις σαπούνι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.