Αλίμονο αν ξαναδούμε υπερδανεισμένους προνομιακούς επιχειρηματίες, δημοσιοσχετίστες και συνταξιούχους τραπεζίτες υπεύθυνους για την καταστροφή του τραπεζικού συστήματος και της χώρας.
Η αλλαγή του νόμου για το ΤΧΣ επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα των μελών των ΔΣ των τραπεζών! Oι ξένοι φεύγουν, οι Έλληνες επιστρέφουν! Ποιοι Έλληνες είναι το θέμα! Ευτυχώς προς το παρόν, σχετικά με την Τράπεζα Πειραιώς, ούτε οι ξένοι θα φύγουν, ούτε νέοι Έλληνες θα επιστρέψουν και αυτό αποτελεί φως στην άκρη του τούνελ (μέχρι νεοτέρας)…
Γιατί η καταστροφή του τραπεζικού συστήματος και ολόκληρης της χώρας οφείλεται εν πολλοίς στους κάθε λογής νταραβερτζήδες, επιχειρηματίες, δημοσιοσχετίστες, ημέτερους, λαμόγια, πτωχευμένους και υπεδανεισμένους που ως μέλη ΔΣ των τραπεζών απήλαυσαν επί χρόνια ηγεμονικών προνομίων που είχαν ως αποτέλεσμα τον δικό τους πλουτισμό και την ταυτόχρονη κατάρρευση του τραπεζικού κλάδου.
Αλίμονο λοιπόν αν με αφορμή την αλλαγή του νόμου επιστρέψουν και πάλι συνταξιούχοι τραπεζίτες απόλυτα υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια των τραπεζών. Αλίμονο αν ξαναδούμε στα μάτια μας αυτούς που απαιτούσαν και έπαιρναν θαλασσοδάνεια που τα έκαναν βίλες στη Μύκονο, στο Γκσταάντ, διαμερίσματα στο Λονδίνο και το Μανχάταν, καταθέσεις στην Ελβετία κσι φορολογικούς παραδείσους!
Αλίμονο αν ξαναδούμε στα ΔΣ των τραπεζών τους προνομιούχους επιχειρηματίες των τραπεζιτών στους οποίους έδωσαν τη δυνατότητα δανειοδοτήσεων με ειδικούς όρους, εξαγορών, συγχωνεύσεων, πωλήσεων περιουσιακών στοιχείων νομενκλατούρα σκανδαλωδώς ευνοϊκούς όρους.
Και φυσικά ευχόμαστε να μην δούμε στα ΔΣ κάθε λογής επικοινωνιολόγους που προς άγραν πελατών θα αρχίσουν τα ρουσφέτια και τα νταραβέρια!!!