Διαβάζω για την εξέλιξη του εμβληματικού έργου της σήραγγας Ηλιούπολης, μία από τις επεκτάσεις της Αττικής οδού, που θα ενώσει την Λεωφόρο Κατεχάκη και την Περιφερειακή Υμηττού με την Λεωφόρο Βουλιαγμένης και το Ελληνικό!

Και σίγουρα θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι μελέτες υποστηρίζονται, φτιάχνονται και πληρώνονται από την Lamda Development!

Είναι σύνηθες και φυσιολογικό σε μεγάλο βαθμό ένας μεγάλος όμιλος να χρηματοδοτεί τις μελέτες για ένα έργο, η υλοποίηση του οποίου εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά του σχέδια!

Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει με την Μότορ Όιλ επί υπουργίας Σπίρτζη, όταν επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδότησε τις μελέτες για τη σιδηροδρομική σύνδεση του διυλιστηρίου!

Στην ίδια λογική η Lamda Development χρηματοδοτεί τις μελέτες για ένα έργο η υλοποίηση του οποίου την εξυπηρετεί στον υπέρτατο βαθμό, καθώς το κρίσιμο ζήτημα για την επιτυχία του Project είναι η επιτυχής και γρήγορη μετάβαση στο Ελληνικό!

Σε απλά λόγια πρόκειται για μια μικρή δαπάνη με πολλαπλάσιο όφελος, που κατά τη γνώμη μου η Lamda δεν έχει λόγο να την διατυμπανίζει και να καυχιέται μέσα από δημοσιεύματα για μια ενέργεια της, που πρωτίστως εξυπηρετεί επιχειρηματικά την ίδια!