Ξαφνικά προέκυψε…επίθεση του ΠΑΟΚ, μέσω φίλιων ΜΜΕ, στο μανατζερικό status του διεθνή Χανιώτη στόπερ που όντως κάνει σεζόν … μεγάλη μεταγραφής, παρότι δεν έχει κλείσει ακόμη τα 21 του χρόνια.

Ένα πρόσφατο δημοσίευμα της έγκυρης “Forzaonline.gr” με ενδεικτικό τίτλο: ” οι μάνατζερ του Κουλιεράκη και ο εκνευρισμός του ΠΑΟΚ ” (μαζί τους), απλώς… προδιαθέτει για το τι ακολουθούσε στο κείμενο.

Δηλαδή πως … ” ο εκνευρισμός στο κλαμπ είναι διάχυτος αναφορικά με τον τρόπο που οι μάνατζερ του Κουλιεράκη διαχειρίζονται το όλο θέμα της μεταγραφής του”!

Ουσιαστικά το δημοσίευμα έλεγε πως οι μάνατζερ του “Κούλιε”… μεγαλοπιάνονται, προσβλέποντας πως θα δελεάσουν ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ για να κάνει προσφορά με 8ψηφιο ποσό, για αυτό και είναι αρνητικοί στο να διαλέξει/πάει ο πελάτης τους στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Με την γερμανική ομάδα να είναι η μόνη μέχρι τώρα που έχει καταθέσει προσφορά στον ΠΑΟΚ.

Κοινώς, σύμφωνα με την ερμηνεία του ρεπορτάζ, οι μάνατζερ του Κουλιεράκη -“για τους δικούς τους λόγους”- “σαμποτάρουν” την προοπτική της Άιντραχτ!

Βέβαια απορία προκαλεί η… γενική αναφορά (και… λανθασμένη) στους “μάνατζερ” του άσου αφού πλέον μετά το πρόσφατο διαζύγιο του Πασχάλη Τουντούρη με τον Σηφάκη, αποκλειστικός ατζέντης του είναι ο πρώτος.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο Τουντούρης είχε ανακοινώσει με υπερηφάνεια την… ανανέωση του συμβολαίου του με τον Κουλιεράκη…

Διαβάστε ακόμη: