Τι κι αν γράφουν συνέχεια και παντού για τον Φώτη Ιωαννίδη στην διεθνή πιάτσα agents γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι το πιο πιθανό να πουληθεί το καλοκαίρι σε καλή ομάδα και με πολύ υψηλό transfer fee!

Κι ας μην είναι ούτε σέντερ φορ, ούτε δεκάρι. Είναι όμως, ένας υψηλόσωμος αριστεροπόδαρος αγκρέσιβ στόπερ, πολύ μπαλάτος και με προσωπικότητα/ηγετικότητα, παρότι τον Νοέμβριο θα κλείσει μόλις τα 21 του χρόνια.

Το ταλέντο του και κυρίως ο ώριμος/ ψύχραιμος τρόπος που παίζει τον κάνουν έτοιμο παίκτη για top Λίγκα και ομάδες που πρωταγωνιστούν.

Προσοχή δεν αναφέρομαι καν στις Μίλαν, Φέγενορντ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λυών, Λέστερ για τις οποίες έχει ήδη διαρρεύσει το επίσημο ενδιαφέρον τους.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μετράει μόνο τον τελευταίο μήνα 3 τεράστια ματς, ματς… μεγάλης μεταγραφής.

Κι αναφέρομαι στη ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στα δυο νικηφόρα εκτός έδρας ντέρμπι των play offs, με ΠΑΟ και ΑΕΚ!

Το πιθανότερο να υπάρξουν κι άλλα, σε Ελλάδα και Ευρώπη αφού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ο ίδιος αλλά και ο ΠΑΟΚ στον οποίο μάλιστα πρωταγωνιστεί!

Και εδώ έρχεται η αποκάλυψη της στήλης που θα σηκώσει πολλή… σκόνη: μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, που είναι στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, τον έχει Νο 1 μεταγραφικό στόχο της για το καλοκαίρι και θα κάνει κίνηση απόκτησης του, με ποσό 15 + εκατομμυρίων ευρώ!

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις της και σε πρώτη φάση τον τιμολογεί με 20 εκατομμύρια, λόγω του εν λόγω σημαντικού κλαμπ!

Και κάτι… μανατζερικό: η διαχείριση του Κουλιεράκη ήταν κι ένα από τα σημεία τριβής πριν από περίπου 2 μήνες του Πασχάλη Τουντούρη με τον Μιχάλη Σηφάκη.

Οι δυο ατζέντηδες και πρώην, πλέον, συνεργάτες πριν από λίγο διάστημα πήραν “διαζύγιο” (ο Σηφάκης θα συνεργαστεί πλέον με μεγάλο ισπανικό Γραφείο) αλλά ο Κουλιεράκης θα συνεχίσει κανονικά στην Prosport, με την οποία υπέγραψε και νέο συμβόλαιο (ανανέωσε)…

Διαβάστε ακόμη: