Οι ύποπτες ολιγωρίες, τα νταραβέρια, οι ρυθμίσεις, οι αναδιαρθρώσεις και οι εξυπηρετήσεις στους μεγάλο -μπαταχτσήδες συνθέτουν ένα σκανδαλώδες σκηνικό.
 
Γίνεται λόγος πολύς με αφορμή την οικονομική κρίση λόγω κορωνοιού, ως προς τις ζημιές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι! Οι οποίοι ζητούν από το Κράτος και το τραπεζικό σύστημα ενισχύσεις! Με απλά λόγια πρόσθετες χρηματοδοτήσεις, επιδοτήσεις, απαλλαγές από υποχρεώσεις στο Δημόσιο, ένταξη σε ευρωπαϊκά προγράμματα και άλλα πολλά! Και δεν στέκομαι φυσικά στο ότι οικογενειακά εκεί στον επίσημο σύνδεσμο – φορέα πήραν την κουτάλα στα χέρια τους…. Το θέμα αυτό θα το αναδείξουμε σε όλη του την έκταση προσεχώς! Οφείλουμε ωστόσο να αναδείξουμε τις περίεργες έως ύποπτες σχέσεις μεταξύ ξενοδόχων και τραπεζιτών οι οποίες υφίστανται διαχρονικά!
Ζητάμε λοιπόν να μας απαντήσουν οι καθ’ όλα έντιμοι και αξιοσέβαστοι τραπεζίτες ΠΟΙΟΙ ξενοδόχοι είναι ενήμεροι, ποιοι εξυπηρετούν τις υποχρεώσεις τους και ποιοι όχι. Σε ποιους έχουν προβεί κατ επανάληψη σε ρυθμίσεις, αναδιαρθρώσεις και αναχρηματοδοτήσεις! Τις τήρησαν ή όχι; Κράτησαν τον λόγο τους και τίμησαν τις υπογραφές τους; Ακολούθησαν τα σχέδια επιβίωσης που είχαν υποβληθεί; Και οι τράπεζες τι έκαναν βλέποντας να μην τηρείται τίποτε και να τους έχουν γραμμένους όλους οι ξενοδόχοι στα παλαιότερα των υποδημάτων τους; Πόσα εντέλει χρωστάνε οι μεγάλο μπαταχτσήδες που μια ζωή στα φρου φρου και στα αρώματα διαβιούν προκλητικώς και σκανδαλωδώς εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη;
Και γιατί επέδειξαν ολιγωρία οι τραπεζιτες; Γιατί δεν τους έβγαλαν τα ξενοδοχεία στο σφυρί την ίδια ώρα που κυνηγάνε τον κάθε φουκαρά μεροκαματιάρη να του πάρουν το σπίτι και τα όνειρα μιας ζωής;
Ήταν ολιγωρία ή νταραβέρι; Έκαναν τη δουλειά τους ή εξυπηρέτησαν με τα όποια ανταλλάγματα; Απόλαυσαν την φιλοξενία των μεγαλομπαταχτσήδων οι εθνικοί μας τραπεζίτες; Ήπιαν σαμπάνιες στην υγεία των κορόιδων!
Ως εδώ! Οι Φάκελοι θα ανοίξουν και δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε! Και μην νομίζετε ότι το παραμυθάκι με τις μη διώξεις για τα εγκλήματα σας θα διαρκέσει καιρό! Η ομερτά κάποια στιγμή θα σπάσει. Οι νόμοι θα αλλάξουν! Οι προστασίες θα χαλαρώσουν ! Η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της όσο κι αν νομολογούν εις βάρος της οι κυβερνήσεις διαχρονικά ! Θα έρθει η ώρα που θα πληρώσετε για όλα αναδρομικά … Αργά ή γρήγορα!