Ενώ άλλοι θέλουν απλά πράγματα, όπως ένα καμαρίνι και φυσικά φαγητό γι’αυτούς και τους συνεργάτες τους, υπάρχουν άλλοι που επωφελούνται πλήρως από την υποχρέωση των ανθρώπων να τους παρέχουν ό, τι θέλουν. Από τα αποστειρωμένα πόμολα μέχρι ένα ιδιωτικό τζετ, μερικές διασημότητες γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν και δεν φοβούνται να το ζητήσουν, ανεξάρτητα από το πόσο γελοίο είναι. Ας δούμε, λοιπόν, τις εξωφρενικές απαιτήσεις 11 πασίγνωστων τραγουδιστών, που πρέπει να εκπληρωθούν πριν από κάθε τους εμφάνιση:

Beyoncé
Μπιγιονσέ: Πιο προκλητική από ποτέ για την adidas

Τα προϊόντα της Coca-Cola απαγορεύονται δια ροπάλου στο καμαρίνι της Βασίλισσας της ποπ, καθώς έχει συμβόλαιο με την Pepsi και αν έπινε οτιδήποτε άλλο θα έσπαγε. Όσον αφορά το φαγητό της, θέλει ψημένο κοτόπουλό με πιπέρι καγιέν, ενώ στο καμαρίνι της πρέπει να υπάρχουν κεριά με άρωμα τριαντάφυλλου και η θερμοκρασία να είναι απολύτως ελεγχόμενη.

Jay-Z

Ο σύζυγος της Beyonce και διάσημος ράπερ, θέλει να έχει επτά καμαρίνια (ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας ίσως;) και καλής ποιότητας φυστικοβούτυρο και ζελέ για να φτιάχνει σάντουιτς.

Justin Bieber


Η μόνη απαίτηση που είχε ο τραγουδιστής της ποπ όταν ξεκίνησε την καριέρα του το 2010, ήταν πολλά σνακς. Τώρα, 9 χρόνια αργότερα, στις απαιτήσεις του Bieber περιλαμβάνονται 10 πολυτελή Sedans, ένα τραπέζι μασάζ και ένα ιδιωτικό τζετ σε περίπτωση που θέλει να ταξιδέψει ανά πάσα στιγμή.

Drake

Στην λίστα των αιτημάτων του διάσημου ράπερ περιλαμβάνονται 4 ντουζίνες από αρωματικά στικ και τόνοι από αλκοόλ, όπως φιάλες μπράντι Hennessy ή Courvoisier, Patron Silver τεκίλα, Grey Goose βότκα, Jack Daniels ουίσκι και μπύρες Heineken.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Η διάσημη τραγουδίστρια θέλει οι τοίχοι και τα έπιπλα στο καμαρίνι της να είναι λευκά και να υπάρχουν 24 άσπρα τριαντάφυλλα σε βάζο και 24 μπουκάλια νερό. Επιπλέον, δεν αποχωρίζεται την αλόη, το χυμό καρύδας και την φρέσκια κανέλα, ενώ την ώρα της συναυλίας πρέπει να υπάρχουν 25 μαύρες πετσέτες στη σκηνή.

Paul McCartney

Ο Paul McCartney είναι ένας θρύλος, οπότε μπορεί να ζητήσει ό,τι θέλει. Παρόλα αυτά απαιτεί μόνο: 6 γλαστράκια με πλούσιο φύλλωμα, λευκούς κρίνους από την Καζαμπλάνκα και ροζ τριαντάφυλλα. Στο καμαρίνι του δεν πρέπει να υπάρχει κανένα έπιπλο από δέρμα ή γούνα και το κρέας απαγορεύεται αυστηρά.

Adele


Για την Adele ήταν σημαντικό να έχει ένα πακέτο τσιγάρα Marlboro Lights και έναν αναπτήρα, συμφωνά με την λίστα των απαιτήσεων της για την περιοδεία “Adele 21”. Ζήτησε επίσης να υπάρχουν δύο μπουκάλια ποιοτικού κόκκινου Καλιφορνέζικου κρασιού και ένα παγωμένο μπουκάλι λευκού Καλιφορνέζικου κρασιού Sauvignon Blanc άριστης ποιότητας, όχι όμως Chardonnay!

Kanye West

Μεταξύ των πραγμάτων που περιλαμβάνει η λίστα του Kanye West είναι, μια καρέκλα κουρέα, lip balm Carmex, οδοντογλυφίδες και παπούτσια για ντους. Το αλκοόλ επίσης δεν λείπει από το καμαρίνι του και προτιμά να έχει μπύρα Heineken, Patron Silver τεκίλα, Hennessey μπέρμπον και Absolut βότκα. Ο Kanye έχει επίσης μια παράξενη απαίτηση για όλους τους οδηγούς, οι οποίοι πρέπει να φορούν ρούχα από 100% βαμβάκι.

Justin Timberlake

Ο Justin Timberlake προφανώς έχει μικροβιοφοβία, καθώς απαιτεί να υπάρχει ένας άνθρωπος που να απολυμαίνει τα πόμολα στο καμαρίνι ή στο ξενοδοχείο του, κάθε δύο ώρες! Εκτός από αυτό πρέπει να έχει ιδιωτικό ανελκυστήρα και έναν ολόκληρο όροφο ξενοδοχείου μόνο γι’αυτόν.

Mariah Carey

Mariah Carey's New Memoir Reveals Her True Self - Book Review
Σε μια περιοδεία της η Mariah Carey ζήτησε ένα μπουκάλι σαμπάνιας Cristal, γεμάτο καλαμάκια για να μπορεί να πίνει. Επίσης ζήτησε ένα άτομο του οποίου η μοναδική δουλειά θα ήταν να πετάει τις τσίχλες της!

Sting

Στην λίστα με τις απαιτήσεις του διάσημου τραγουδιστή περιλαμβάνονται: 8 μαύρες πετσέτες, φρούτα, χαμομήλι, γλάστρες με φυτά, ένα δωμάτιο για τα μουσικά του όργανα και ένα δωμάτιο διαλογισμού. Οι σωματοφύλακες του πρέπει να είναι ντυμένοι με τα ίδια ρούχα και δεν πρέπει να είναι οπλισμένοι. Επίσης, την περιοδεία ακολουθεί και ένας γιατρός για να του χορηγεί βιταμίνες!