Διακοπές στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, κάνει ο γνωστός τραγουδιστής Justin Bieber, με τη σύζυγό του, Hailey.

Στην Μύκονο ο Justin Bieber

Ο pop star Justin Bieber έφτασε στο ελληνικό νησί για να χαρεί το ελληνικό καλοκαίρι μαζί με τη σύζυγό του και σούπερμόντελ Hailey Baldwin Bieber.

Ο νεαρός Καναδός καλλιτέχνης επισκέφθηκε το νησί των ανέμων όπως αποκάλυψε η κάμερα του mykonoslive.tv, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μάλιστα, o Justin Bieber επέλεξε να διασκεδάσει σε γνωστό μαγαζί του νησιού και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του, οι οποίοι στη συνέχεια ανέβασαν τις φωτογραφίες στα social media.

Όπως πάντα ήταν ντυμένος casual και δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο του καπέλο.

Έχει έρθει ξανά στην Ελλάδα

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος μουσικός αστέρας έφτασε στη Μύκονο με ελικόπτερο και έκατσε μόλις μια μέρα, ενώ όπου κι αν κυκλοφόρησε είχε μαζί του ένανπανύψηλο σωματοφύλακα. Στα social media σχολιάστηκε ότι ακολούθησε επίσκεψη στην πανέμορφη Ίο.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας! Πριν από πέντε χρόνια, το 2016 ο ποπ σταρ είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και είχε φτιάξει ένα βιντεάκι για να υμνήσει τις υπέροχες παραλίες και εικόνες της Σαντορίνης και τα ηλιοβασιλέματα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο.

Λίγα λόγια για τον Justin Bieber

Θυμίζουμε πως, πρόσφατα σε ένα ντοκιμαντέρ, διηγήθηκε όλη τη ζωή του. Πιο συγκεκριμένα, ο Justin Bieber προέβη σε εξομολογήσεις σχετικά με την κατάχρηση ουσιών που έκανε στο παρελθόν, περιγράφοντάς την ως «απόδραση» από την πίεση του να είσαι διάσημος, στην οποία αποφάσισε να βάλει τέλος μονάχα όταν ένιωσε ότι θα πεθάνει.

Το 2007 τον ανακάλυψε ο μάνατζερ ταλέντων Σκούτερ Μπράουν, από τα βίντεο που είχε αναρτήσει στο YouTube. O Μπράουν εντυπωσιάστηκε από αυτά και επικοινώνησε με τη μητέρα του για να την ενημερώσει πως θα τον ενδιέφερε να συνεργαστεί με τον νεαρό μουσικό. Αφού εκείνη συμφώνησε, ο Μπράουν κανόνισε να συναντηθεί o Bieber με τον Usher στην Ατλάντα και σύντομα υπέγραψε συμβόλαιο με τον όμιλο Raymond Braun Media Group.

Justin Bieber: Έκανε κάθε λάθος που μπορεί να κάνει ένα «παιδί-σταρ»