Ο Justin Bieber, το «παιδί-σταρ», όπως το αποκαλούσαν όταν πρωτοεμφανίστηκε στη μουσική βιομηχανία σε ηλικία 16 ετών και προκάλεσε φρενίτιδα σε έφηβες αλλά και εφήβους -κι όχι μόνο-, τώρα είναι παντρεμένος και θεωρεί πως το πεπρωμένο του είναι η δημιουργία οικογένειας.

Ο Bieber φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του GQ και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό όπου κάνει αυτοκριτική, μιλά για τη σύζυγό του Hailey Bieber και την θρησκεία.

Το περιοδικό στον πρόλογο της συνέντευξης τονίζει «Έκανε κάθε λάθος που μπορεί να κάνει ένα παιδί σταρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σχεδόν τον κατέστρεψαν. Τώρα -ενδυναμωμένος από τον Θεό, τον γάμο και ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Justice»- ο Justin Bieber επανασυναρμολογεί τη ζωή του με ένα θετικό, συνειδητό βήμα κάθε φορά».

Justin Bieber: Έκανε κάθε λάθος που μπορεί να κάνει ένα «παιδί-σταρ»

«Οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν τους ανθρώπους» λέει ο Bieber για τη συμπεριφορά του στο παρελθόν.

«Και υπάρχει μία φράση. Προσπαθώ να τη θυμηθώ. Δεν ξέρω αν είναι βιβλική, αν είναι στη Βίβλο. Αλλά τη θυμάμαι: Οι παρηγορημένοι γίνονται παρηγορητές. Δεν ξέρω αν το έχετε ξανακούσει. Αλλά αισθάνομαι πραγματικά παρηγοριά. Έχω μια γυναίκα που λατρεύω, την οποία αισθάνομαι ως παρηγοριά. Νιώθω ασφαλής. Νιώθω ότι η σχέση μου με τον Θεό είναι υπέροχη. Και έχω αυτό το ξεχείλισμα αγάπης που θέλω να μπορώ να μοιραστώ με τους ανθρώπους» σημειώνει ο τραγουδιστής.

Justin Bieber σύζυγος - ναρκωτικά

«Τα ναρκωτικά με θεράπευαν αλλά μετά δεν υπήρχε όριο»

«Υπήρχε η αίσθηση της επιθυμίας για περισσότερα. Ήταν σαν να είχα όλη αυτή την επιτυχία και ακόμα σκεφτόμουν: Είμαι ακόμα λυπημένος και εξακολουθώ να πονάω. Και εξακολουθώ να έχω αυτά τα άλυτα ζητήματα».

Ο Justin Bieber τονίζει ότι νόμιζε πως η επιτυχία θα βελτιώσει τα πάντα, όμως άρχισε να αυτοθεραπεύεται με ναρκωτικά.

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του, η χρήση ναρκωτικών αυξήθηκε τόσο, ώστε τα μέλη της ομάδας ασφαλείας του έλεγχαν τακτικά τον παλμό του όταν κοιμόταν για να βεβαιωθούν ότι δεν είχε λάβει υπερβολική δόση.

«Απλώς έχασα τον έλεγχο του οράματός μου για την καριέρα μου» σημείωσε στο τέλος.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.