Μαθαίνω ότι…

Ο Γιώργος Μυλωνάκης, νυν Γενικός Γραμματέας της Βουλής, υπήρξε ως γνωστόν δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ακόμη η ΝΔ βρισκόταν στην αντιπολίτευση και δεν είχε ανέλθει στην εξουσία!

Ωστόσο δεν ακολούθησε το 2019 τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου όπως αναμενόταν, αλλά του ανατέθηκε άλλος ρόλος και συγκεκριμένα στη Βουλή των Ελλήνων!

Ωστόσο ο Γ. Μυλωνάκης, που αποτελεί διαχρονικό μέλος του Πρωινού Καφέ, όχι μόνο δεν έχει απομακρυνθεί από τον πρωθυπουργό, αλλά φέρεται να αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας «συγκεκριμένες αποστολές» που του ανατίθενται, στα πλαίσια της ενημέρωσης του πρωθυπουργικού γραφείου για όσα συμβαίνουν πέριξ του Μαξίμου και όχι μόνον!

Υπό αυτό το πρίσμα, δεν πρέπει να φανεί περίεργο το γεγονός, ότι ο Γ. Μυλωνάκης διεκδικεί θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του 2024 και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιος!

Καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνθρωπος των «ειδικών αποστολών» έχει «κλειδώσει» τη συμμετοχή του!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τα όσα έχουν ακουστεί για λίστα, όσον αφορά τις Ευρωεκλογές, ο πρωθυπουργός φέρεται να καταλήγει σε ένα εκλογικό σύστημα 5 Εθνικών Περιφερειών όπου θα υπάρχουν 5 διαφορετικά ψηφοδέλτια και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα απευθύνονται ζητώντας την ψήφο, όχι ολοκλήρου του σώματος του Ελληνικού λαού όπως συνέβαινε έως σήμερα, αλλά της μιας εκ των 5 εθνικών περιφερειών στις οποίες θέτουν υποψηφιότητα!

Διαβάστε ακόμη: