Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, ότι η έρευνα των αρμοδίων Αρχών για τον Αντώνη Ρέμο, τόσο το Ξέπλυμα όσο και οι φορολογικές, επεκτείνεται και σε άλλες μπίζνες του γνωστού τραγουδιστή, με διαφορετικά πρόσωπα και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές, από την Μύκονο!

Οι έγκυροι αυτοί κύκλοι αναφέρουν ότι για την υπόθεση του Αντ. Ρέμου φέρεται να έχουν γίνει δύο ανώνυμες καταγγελίες προς τις Αρχές, που απετέλεσαν και την αφορμή των βαθύτατων ελέγχων!

Πιθανότατα από πρόσωπο που είχε κατά το παρελθόν στενή σχέση με τον τραγουδιστή και φέρεται προδομένο από την στάση και την συμπεριφορά του γνωστού τροβαδούρου, σε συνάρτηση με κινήσεις επαγγελματικές στον χώρο του θεάματος και του real estate!

Αναφέρεται επίσης ότι η δεύτερη καταγγελία εστιάζει στις επαγγελματικές σχέσεις του Αντώνη Ρέμου με πρόσωπο που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ παρατίθενται και σχέσεις με πασίγνωστο πολιτικό παράγοντα το όνομα του οποίου βρίσκεται στην επικαιρότητα!

Οι επαγγελματικές αυτές σχέσεις έχουν ήδη τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρμοδίων Αρχών!

Διαβάστε ακόμη