Με έκπληξη διαβάζω και ακούω για δήθεν επώνυμες καταθέσεις επιχειρηματιών, που αυθορμήτως μετά θάνατον Τράγκα έσπευσαν στην Αρχή για το ξέπλυμα, προκειμένου να καταγγείλουν ότι εκβιάστηκαν από τον γνωστό δημοσιογράφο όταν ήταν εν ζωή και μάλιστα ότι έφθασαν στο σημείο να του καταβάλουν «μηνιάτικα» της τάξης των 30 έως 60 χιλιάδες ευρώ έκαστος!

Όπως αντιλαμβάνεστε όλες αυτές οι δήθεν αποκαλύψεις περί τουλάχιστον 15 εκβιασθέντες επιχειρηματίες των οποίων οι καταθέσεις περιλαμβάνονται στο περίφημο πόρισμα της Επιτροπής για το ξέπλυμα είναι …ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Όπως με διαβεβαιώνει έγκυρη πηγή που γνωρίζει εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, καμία καταγγελία επιχειρηματία δεν περιλαμβάνεται στο πόρισμα, καθώς ΚΑΝΕΙΣ δεν προέβη σε επώνυμη κατάθεση κατά του αποθανόντος Γ. Τράγκα για εκβιασμό!

Διότι αν είχε σπεύσει κανείς να καταθέσει, αυτό θα σήμαινε ότι διέπραξε δωροδοκία για να εξασφαλίσει την σιωπή του δημοσιογράφου – εκδότη, για ποινικά αδικήματα – βαριά κακουργήματα- που είχε διαπράξει!

Η ευφάνταστη ιστορία με σκοπιμότητες, νοσηρών μυαλών, ότι δήθεν επιχειρηματίας με προβλήματα υγείας έδωσε 5 εκατ. στον Τράγκα για να πιέσει για την αποφυλάκιση του!

Επιπροσθέτως, μεγάλη εντύπωση προκαλεί η ευφάνταστη ιστορία που κάποιοι έπλασαν από το μυαλό τους, ότι δήθεν εκβιάστηκε περί το 2015 από τον Γ. Τράγκα γνωστός και επώνυμος επιχειρηματίας, ο οποίος προφυλακίστηκε για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το τραπεζικό σύστημα (οι πραγματικοί ένοχοι της ληστείας των τραπεζών την έβγαλαν καθαρή λόγω του νομοθετήματος της κυβέρνησης που τους παρείχε ασυλία) και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας, ενώ την ώρα τούτη για την πλειονότητα των κατηγοριών που του είχαν απαγγελθεί έχει αθωωθεί από τα ποινικά δικαστήρια πανηγυρικά! Και έπεται συνέχεια!

Πρόκειται επομένως για άλλο ένα φρικαλέο ψέμα με σκοπιμότητες που κάποια νοσηρά μυαλά διακινούν, ότι δήθεν ο ασθενής προφυλακισθείς την εποχή εκείνη επιχειρηματίας είχε τάχα δώσει στον Γ. Τράγκα 5 εκατ. ευρώ για να πιέζει προκειμένου να αποφυλακιστεί για λόγους ασθένειας!

Όταν είναι γνωστό τοις πάσι, ότι πράγματι ο επιχειρηματίας ήταν άρρωστος, κακώς ήταν προφυλακισμένος, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που όλοι όσοι λήστεψαν το σύμπαν στις τράπεζες, ήταν «έξω» και στο τέλος της ημέρας, γλίτωσαν τη φυλακή με νόμο που συντάχθηκε για το λόγο αυτό!