Επειδή όπως διαβάζω γίνεται λόγος πολύς σχετικά με τους νέους «Άρχοντες» του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης για χάρη των οποίων αντιπρόσωποι του ταξίδεψαν στο Πριγκιπάτο του Μονακό προκειμένου να «χειροτονήσουν» τις …σπουδαίες αυτές προσωπικότητες της χώρας μας, εντελώς άσχετα ήρθαν στο μυαλό μου κάποιες πληροφορίες που έχω λάβει εμμέσως από τον αμερικανικό παράγοντα σε ανύποπτη χρονική στιγμή!

Μου λένε λοιπόν καλά πληροφορημένες πηγές, οι οποίες διατηρούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τις αμερικανικές Αρχές (CIA , FBI) ότι στο στόχαστρο των Αρχών των ΗΠΑ έχει μπει επώνυμο και προβεβλημένο δικηγορικό γραφείο, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο και του οποίου το «κεντρικό πρόσωπο» είναι κάτοικος εξωτερικού!

Οι ίδιες πηγές λένε πως το εν λόγω νομικό γραφείο και ο πολυμήχανος ιθύνων νους  των ενεργειών του, ο γνωστός δικηγόρος που επί χρόνια θήτευσε δίπλα σε άλλο «μπουμπούκι» της δικηγορίας, έχουν συνάψει ειδικές σχέσεις με Ρώσους προνομιούχους της Gazprom στους οποίους έβγαζαν «χρυσές βίζες» σε Ελλάδα και Κύπρο. Με φόντο ξέπλυμα, αποφυγή κυρώσεων και βαριά φοροδιαφυγή!

Όλα τούτα έχουν υποπέσει στην αντίληψη των Αμερικανικών Αρχών οι οποίοι ψάχνουν εξονυχιστικά το θέμα και επεξεργάζονται μέτρα και κυρώσεις που θα επιβληθούν!

Δύσκολες μέρες για τους υπηκόους των πλέον προβεβλημένων γαλαζοαίματων της Ευρώπης! Γιατί Μονακό δεν σημαίνει μόνο λάμψη και πλούτος, αλλά και φοροδιαφυγή, παράνομες δραστηριότητες και εμπλοκή προσώπων ύποπτων! Συνεχίζεται …

Διαβάστε ακόμη: