Από το 2016, η Alessandra και η Allegra Gucci προσπαθούν να «ξεφορτωθούν» ένα διώροφο ρετιρέ στο Midtown έναντι 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι αδερφές έχουν προσπαθήσει να πουλήσουν το διαμέρισμα των 9.450 τ.μ σχεδόν με όλα τα μεγάλα μεσιτικά γραφεία της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των Corcoran Group, Douglas Elliman, Brown Harris Stevens και Sotheby’s International Realty – και τώρα δοκιμάζουν την τύχη τους με την ομώνυμη εταιρεία Serhant του Ryan Serhant, όπως ανέφερε πρώτο το Crain’s.

Οι κληρονόμοι – των οποίων ως γνωστόν η μητέρα προσέλαβε έναν εκτελεστή για να δολοφονήσει τον πατέρα τους, Maurizio Gucci – έβαλαν πρώτη φορά πωλητήριο στο πολυτελές διαμέρισμα των 13 δωματίων το 2015, με τιμή 45 εκατομμύρια δολάρια, πριν μειώσουν τη ζητούμενη τιμή κατά 10 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και από τότε πολλοί έχουν διαπραγματευτεί την τιμή, έχει παραμείνει ίδια στα 35 εκατομμύρια δολάρια.

Και μπορεί και πάλι το ποσό αυτό να είναι υψηλό, ωστόσο ο νέος μεσίτης υποστηρίζει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθεί αγοραστής.

«Ναι, η τιμή ήταν λίγο υψηλή προηγουμένως», δήλωσε στο Crain’s ο μεσίτης της Serhant, Loy Carlos, που έκανε την καταχώριση. «Αλλά τώρα σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετά ανταγωνιστική».

Δωμάτιο δωμάτιο μέσα στο σπίτι που πουλάνε οι αδερφές Gucci

Το διαμέρισμα που είναι ο ορισμός του πολυτελούς καλόγουστου, διαθέτει 28 παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με προβολές στις τρεις πλευρές που προσφέρουν άπλετο ηλιακό φως και εντυπωσιακή θέα στο Rockefeller Center και στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου.

Υπάρχει ένα τεράστιο σαλόνι, μια κουζίνα και ένα κρησφύγετο με ξύλινη επένδυση, τζάκι και φεγγίτη. Στο κάτω επίπεδο βρίσκονται οκτώ υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένων δύο master σουίτες. Οι κάτοικοι του κτηρίου, που ονομάζεται Olympic Tower, έχουν πρόσβαση σε θυρωρείο και γυμναστήριο.

Αυτό το πολυτελές σπίτι βρίσκεται στην αγορά από το 2015.

Το διαμέρισμα διαθέτει έναν όροφο ψυχαγωγίας και έναν όροφο κρεβατοκάμαρας.

Το duplex ρετιρέ βρίσκεται στην κορυφή του Olympic Tower του Midtown.

Είναι συνολικής επιφάνειας 9.450 τ.μ.

Και διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια.

Ένα από τα 10 μπάνια.

Το κτίριο βρίσκεται στην East 51st Street.

Υπάρχει τόσο μια κύρια κουζίνα όσο και μια κουζίνα προσωπικού.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 50ο και 51ο όροφο του κτιρίου.