search

AREA 51

Οι 2 τεχνοκράτες «κύριοι», επιλογές της κυβέρνησης, που στηρίζονται στις πλάτες των «κυριών» τους με τις ισχυρές «άκρες» στον πρωθυπουργό και το πολύ στενό του περιβάλλον!

Αν δεν είχαν τις «κυρίες» τους, θα είχαν πάρει πόδι προ πολλού από τις μείζονος σημασίας επιχειρήσεις, συμφερόντων του Δημοσίου, που διοικούν! Ο ορισμός της αναξιοκρατίας!

Οι 2 τεχνοκράτες «κύριοι», επιλογές της κυβέρνησης, που στηρίζονται στις πλάτες των «κυριών» τους με τις ισχυρές «άκρες» στον πρωθυπουργό και το πολύ στενό του περιβάλλον!

Επειδή εσχάτως γίνεται λόγος πολύς για ιδιωτικοποιήσεις, εκδηλώσεις ενδιαφέροντος ξένων οίκων αλλά και για επιστροφές κεφαλαίου και διανομές μερισμάτων στους μετόχους, σας λέμε ότι 2 «τεχνοκράτες» της «συμφοράς» και του «γλυκού νερού», μολονότι επιλογές της κυβέρνησης (ο ένας και της προηγούμενης λόγω ιδιαίτερων σχέσεων με τον προκάτοχο του) θα είχαν πάρει πόδι προ πολλού, εδώ και πολύ καιρό!

Διότι κατά κοινή ομολογία τα έχουν κάνει μαντάρα σε όλα τα επίπεδα, αδυνατώντας να ασκήσουν ουσιαστική διοίκηση!

Ωστόσο παραδόξως παραμένουν στις θέσεις τους, εκ των κορυφαίων στο σύστημα, όχι λόγω των προσόντων που διαθέτουν ή του μάνατζμεντ που ασκούν, αλλά επειδή οι «κυρίες» τους έχουν απευθείας πρόσβαση και συνδέονται με προσωπική φιλία παλαιόθεν με τον πρωθυπουργό και το στενό του περιβάλλον!

Σε απλά λόγια οι 2 αποτυχημένοι τεχνοκράτες στηρίζονται από τις γυναίκες τους, εκ των οποίων η μία είναι πρώην συμμαθήτρια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παρέας του από το Κολλέγιο, η δε άλλη είναι κολλητή φίλη στενού οικογενειακού προσώπου του πρωθυπουργού!

Οι «κύριοι» των ισχυρών και με παρέμβαση «κυριών» διασώζουν έτσι τις παχυλά αμειβόμενες θεσούλες τους, αποδεικνύοντας στην πράξη για μια ακόμη φορά ότι στη δημόσια διοίκηση κυριαρχούν όχι οι άξιοι και ικανοί, αλλά οι ημέτεροι, οι κολλητοί, οι φίλοι από τα παλιά και οι σύζυγοι των φίλων! Της αναξιοκρατίας το ανάγνωσμα…

Διαβάστε ακόμη: