Δεν χωρεί αμφιβολία ότι οι ωραίες και εντυπωσιακές γυναίκες της τηλεόρασης, αναδεικνύονται και πρωταγωνίστριες στην ερωτική ζωή, προσελκύοντας ισχυρούς κυρίους του χρήματος και των επιχειρήσεων!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ένας πολύ ισχυρός μάνατζερ ξένων κεφαλαίων (εκ του ασφαλούς και χωρίς ρίσκο) ο οποίος αποκαλείται από την πιάτσα και … «Πρίγκιπας» για λόγους ευνόητους στους μυημένους των κοσμικών δρώμενων, είναι φουλ ερωτευμένος εδώ και πολύ καιρό με γοητευτική τηλεπερσόνα, ένα κορίτσι – φωτιά, ντυμένο ενίοτε στα κόκκινα με ένα μικρόφωνο στο χέρι, που εκπέμπει την γνωστή γοητεία και σεξαπίλ των κοριτσιών που έλκουν την καταγωγή τους από τα Δυτικά Προάστεια.

Γιαυτό άλλωστε και αποκαλείται Πριγκίπισσα του Μπουρναζίου, από την γνωστή πλατεία όπου έγινε γνωστή στα πρώτα της βήματα!

Σήμερα βεβαίως, λόγω του Πρίγκιπα – μάνατζερ, ο οποίος παρολίγον να αγοράσει ακόμη και ομάδα μπάσκετ για χάρη της, «αλωνίζει» σε μιντιακό συγκρότημα, ως ευνοημένη του αφεντικού!

Την ίδια ώρα ένας άλλος μάνατζερ – διαχειριστής, πολύ γνωστός στην πιάτσα και καλό παιδί, ζει τον έρωτα του με γοητευτική κυρία κεντρικού δελτίου, με τις πληροφορίες να λένε πως η σχέση είναι δυνατή και πιθανόν να οδηγηθεί σε αίσιο τέλος!

Το γεγονός είναι πως πρόκειται για ταιριαστό ζευγάρι και η στήλη τους εύχεται τα καλύτερα!

Πάντως το γεγονός είναι πως τα κεντρικά δελτία ειδήσεων εκπέμπουν έναν ερωτισμό και έλκουν τους ισχυρούς άνδρες της πολιτικής και των επιχειρήσεων σαν μαγνήτης!

Είναι γνωστή άλλωστε στους παροικούντες της πολιτικής σκηνής, η κρυφή σχέση παρουσιάστριας με πασίγνωστο πολιτικό, όπως και η σχέση νεαρής δημοσιογράφου – ανκοργούμαν με προβεβλημένο ερωτύλο…

Διαβάστε ακόμη: