Από το Wimbledon μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν ένα καλοκαίρι με υπέροχο στιλ. Καθώς ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του, η Telegraph ξεχώρισε τις 12 πιο καλοντυμένες γυναίκες των καλοκαιρινών events.

Προτού οι σκέψεις σας στραφούν προς το φθινοπωρινό στιλ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να θυμηθείτε τις καλοκαιρινές εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Μεταξύ άλλων από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείψει η Ζεντάγια η οποία φέτος είχε την τιμητική της λόγω του tenniscore, φυσικά η Κέιτ Μίντλετον που λόγω της διάγνωσης του καρκίνου οι Βρετανοί περίμεναν αγωνιωδώς μια εμφάνισή της, και τέλος η Έλεν Μίρεν με το κομψό floral midi φόρεμά της.

Οι 12 πιο καλοντυμένες γυναίκες του καλοκαιριού

Σιένα Μίλερ

Η Σιένα Μίλερ ήταν αδιαμφισβήτητα από τις πιο κομψές παρουσίες της σεζόν. Είτε φορά ένα απλό denim ή φορέματα με βολάν έχει μια σπάνια ικανότητα να κάνει την υψηλή ραπτική να δείχνει αβίαστη, γιατί μπορεί και συνδυάζει κομμάτια από τον Reiss αλλά και τα Mango.

Αυτό το καλοκαίρι επανέφερε το boho, με τη βοήθεια της νέας δημιουργικής διευθύντριας της Chloe Chemena Kamali. Στη συνέχεια το έκανε προσιτό σε εμάς τους υπόλοιπους σχεδιάζοντας μια συλλογή για την M&S. Ελπίζουμε να συνεχίσει να μας δίνει inspo και το φθινόπωρο.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η προσωπική της ζωή όπως όλα δείχνουν βρίσκεται σε δύσκολη φάση, ωστόσο οι εμφανίσεις της δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Η 55χρονη σταρ πέρασε το καλοκαίρι της χωρίς τον Μπεν Άφλεκ αλλά με υπέροχο στιλ, καθώς πραγματοποίησε μία σειρά από εμφανίσεις που αποπνέουν δυναμισμό, αίγλη και κομψότητα.

Η Telegraph μάλιστα ξεχώρισε την εμφάνισή της με το σύνολο Dior στην επίδειξη Couture της εταιρείας. Τώρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε με ανυπομονησία τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της Τζένιφερ Λόπεζ.

Κέιτι Χολμς

Η Κέιτι Χολμς κερδίζει τη θέση της σε αυτή τη λίστα χάρη στο στιλ της εκτός καθήκοντος. Φωτογράφοι την εντοπίζουν τακτικά στη Νέα Υόρκη όπου πολλές φορές κάνει βόλτες με την κόρη της.

Η ηθοποιός διαθέτει ένα ανεπιτήδευτα κουλ στιλ το οποίο φαίνεται πως έχει μεταδώσει και στην κόρη της. Ωστόσο, η εμφάνιση που ξεχώρισε η Telegraph είναι όταν η δημοφιλής ηθοποιός επελέξε να συνδυάσει μία μάλλινη ζακέτα με σλιπ φούστα, μαυρό καλσόν και μαύρα slingbacks.

Έλεν Μίρεν

Η καλύτερη εμφάνιση της Έλεν Μίρεν για το καλοκαίρι ήταν το υπέροχο φόρεμα Claire Mischevani που φόρεσε για να τιμήσει την 80η επέτειο της D-day. Μια τόσο δύσκολη στιγμή για να ντυθείς, ωστόσο τα κατάφερε – δείχνοντας ταυτόχρονα σεβασμό και αισιοδοξία.

Από την συγκεκριμένη εμφάνιση της Έλεν Μίρεν θα μπορούσατε να εμπνευστείτε για ένα σύνολο κατάλληλο για την μητέρα της νύφης ή μία γυναίκα σε παρόμοιο event.

Η χαριτωμένη κομψότητα της Μίρεν είναι πάντα γοητευτική, είτε πραγματοποιεί μια casual εμφάνιση στο Wimbledon, είτε μια κομψή γκλάμουρ εμφάνιση στις Κάννες.

Κιρ και Βικτόρια Στάρμερ

Ο Κιρ και η Βικτόρια Στάρμερ φέρνουν το στιλ «Everycouple» στην Downing Street.

Η Βικτόρια εμφανίστηκε με ένα κόκκινο φόρεμα Me + Em το οποίο συνδύασε με slingbacks Russell & Bromley, ενώ ο Κιρ επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι.

Daisy Edgar-Jones

Το στιλ της Daisy Edgar-Jones είχε εξελιχθεί με τα χρόνια και φυσικά αυτό οφείλεται στην αλλαγή της στιλίστριάς της.

Το στιλ της επιμελείται πλέον η Ντάνι Μισέλ η οποία έχει στο «βιογραφικό» της τα μοντέλα Rosie Huntington-Whitely και Kendall Jenner.

Η ηθοποιός απέχει αρκετά από το στιλ του «Normal People» και κλίνει περισσότερο πως πιο μοντέρνες και μποέμ γραμμές χάρη στην Gucci και την Chloe, με το αποτέλεσμα να είναι δροσερό, ήρεμο και minimal.

Joan Collins

H Τζόαν Κόλινς περνάει το καλοκαίρι στο σπίτι της στην νότια Γαλλία, φιλοξενώντας μια σειρά από λαμπερούς καλέσμένους, όπως η Ελίζαμπεθ και ο Ντάμιεν Χάρλεϊ.

Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει το στιλ της Τζόαν, αφού η γκαρνταρόμπα της περιλαμβάνει καφτάνια με λεοπάρ στάμπα Roberto Cavalli, γυαλιά ηλίου Gucci με κρύσταλλο, μεγάλα σκουλαρίκια και μια σειρά από καπέλα με φαρδύ γείσο. Όλα είναι συντονισμένα και αξεσουάρ με ένα έντονο κραγιόν και ένα χαμόγελο.

Ζεντάγια

Η Ζεντάγια είναι χαμαιλέωντας καθώς μπορεί να υποστηρίξει κάθε εμφάνιση. Από τα λουκ του tenniscorre trend, μέχρι luxury φορέματα.

Ντέμι Μουρ

Η Ντέμι Μουρ φαίνεται πως θέλει να επαναπροσδιορίσει το sexiness μέσω των εμφανίσεών της.

Η ίδια με κάθε της εμφάνιση μαγνήτιζε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, είτε φορούσε αποκαλυπτικά φορέματα, είτε classy σύνολα.

Η Ντέμι Μουρ έχει την ικανότητα να αλλάζει αβίαστα στιλ ανάλογα με την διάθεσή της και φυσικά τις τάσεις.

Κέιτ Μπλάνσετ

Η Κέιτ Μπλάνσετ πρέπει να είναι ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους στον πλανήτη που θα μπορούσε να φορέσει ένα τοπ φτιαγμένο από 102 παλιά ασημένια κουτάλια και να το κάνει να δείχνει κομψό και όχι εντελώς λάθος.

Προτιμώντας τα παντελόνια από τις φούστες και τα φορέματα, η Μπλάνσετ έχει μια καλλίγραμμη σιλουέτα όπου ξέρει πως να αναδείξει σωστά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Οι δημόσιες εμφανίσεις της ήταν ευνόητα λίγες φέτος, αλλά η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατάφερε, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, να διατηρήσει τη φήμη της πιο κομψής και στιλάτης πριγκίπισσας.

Στο Wimbledon, κέρδισε τις ενυπώσεις με το μωβ midi φόρεμα που επέλεξε. Με την εμφάνιση αυτή, η Κέιτ Μίντλετον ήταν σαν να μην έλειψε ποτέ από την δημόσια σφαίρα.

Philippine Leroy-Beaulieu

Η Philippine Leroy-Beaulieu ντύνεται σαν τον χαρακτήρα της, τη Sylvie, από την σειρά του Netflix «Emily in Paris».

Αυτό το καλοκαίρι η δημοφιλής ηθοποιός έγινε το κεντρικό πρόσωπο για την τελευταία συλλογή του Saint Laurent, η οποία περιλαμβάνει κυρίως διάφανες μπλούζες, pencil φούστες και μπλέιζερ της δεκαετίας του ’80.

Διαβάστε ακόμη: