Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει το… αλάθητο. Για ότι «στραβό» γίνεται στις ομάδες που δουλεύει φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι και ποτέ αυτός. Η ιστορία αυτή επαναλαμβάνεται και στην Τότεναμ!

Τρανή απόδειξη το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Νιούκαστλ. Οι “πετεινοί” ήταν μπροστά στο σκορ για το περισσότερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τα χάλασαν στο τέλος και συγκεκριμένα στο 86′ όταν ο Τζο Γουίλοκ, ο οποίος δανεικός από την Άρσεναλ, “έγραψε” το 2-2.

Ο Μουρίνιο δεν έχασε εκείνη ακριβώς τη στιγμή την ψυχραιμία του. Αλλά λίγο αργότερα. Όταν έπρεπε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο “special one” έσταξε… φαρμάκι για τους παίκτες του, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πάρουν μία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η στιγμή της… αλήθειας ήρθε όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε: “Κάποτε το να είστε μπροστά στο σκορ και να το κρατάτε υπέρ σας μέχρι το τέλος ήταν το δυνατό σας σημείο. Τι άλλαξε;” με την απάντηση του Μουρίνιο να είναι χαρακτηριστική… Μουρίνιο:

«Ίδιος προπονητής, διαφορετικοί παίκτες», τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "viaB5Le 5 Live Sport via BBC BR FOOTBALL In the past, holding on to a lead is what you've been so good at doing. -REPORTER TO JOSE MOURINHO Same coach, different players. -JOSE MOURINHO'S RESPONSE"

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.