Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον του, την ώρα που εντείνονται τα σενάρια που τον συνδέουν με την επιστροφή του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.
Μετά την ισοπαλία της Μπενφίκα με τη Μπράγκα (2-2), ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για το μέλλον του, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σαφή τοποθέτηση.
«Η τελευταία εβδομάδα της σεζόν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτόμαστε το μέλλον και τα συμβόλαια. Από τη στιγμή που μπήκαμε σε αυτή την τελική φάση, αποφάσισα να απομονωθώ από όλα και να συγκεντρωθώ αποκλειστικά στη δουλειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Μουρίνιο τόνισε πως προτεραιότητά του είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν με τη Εστορίλ, υπογραμμίζοντας ότι μόνο μετά από αυτό το παιχνίδι θα είναι διατεθειμένος να απαντήσει σε ερωτήσεις για το επαγγελματικό του μέλλον.
«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν άλλο σύλλογο. Απομένει μόνο ένας αγώνας, μόνο λίγες ημέρες. Χαλαρώστε, σύντομα θα υπάρξουν απαντήσεις», σημείωσε με νόημα, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Το μόνο βέβαιο είναι πως το όνομα του Μουρίνιο θα συνεχίσει να απασχολεί έντονα τη μεταγραφολογία των πάγκων, με τις φήμες για τη Ρεάλ Μαδρίτης να παραμένουν στο προσκήνιο.
