Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, βρίσκει εξόχως φυσιολογική την τακτική του «εκφοβισμού» των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ δια της επισκέψεως με «τρικάκια» του αντιεξουσιαστή υιού του με μηχανάκι στα γραφεία τους.

Αναφερόμενος στην καταδρομική στο γραφείο της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, είπε ότι «δεν έγινε και τίποτα επειδή ο γιος μου προέβη σε εκφοβιστικό ακτιβισμό εναντίον κυβερνητικού αξιωματούχου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί» επειδή άλλαξε το καθεστώς αδειοδότησης του καταδικασθέντος Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Κάποιοι πιτσιρικάδες ή ήμιπιτσιρικάδες σαν τον γιό μου, που είναι 35 χρονών -και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες, που μας πετροβολούνε οικογενειακά- ανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο, έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμο, όπου λέγανε ότι η ζωή των κρατουμένων είναι σημαντική, μετράει κλπ και φύγανε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βούτσης και συνέχισε: «Και ενώ φεύγανε από το δρόμο συλλάβανε δύο, μεταξύ των οποίων και τον γιό μου. Και από χθες έχει γίνει ένα όργιο παραδημοσιογραφίας. Η δεν κυρία Νικολάου, η οποία δεν ήταν εκεί, μήνυσε γιατί λέει φοβήθηκε που της είπαν ότι υπήρχαν τέτοια τρικάκια. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει ούτε στη μεταπολίτευση… Ποτέ στην Ελλάδα. Τους μήνυσε, έγινε σήμερα το δικαστήριο, αθωώθηκαν τα παιδιά» κατέληξε ο κ. Βούτσης.