Tο «ανθρώπινο» πρόσωπό του έδειξε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος αντιλήφθηκε ότι υπάρχει ένα κουταβάκι μέσα σε κάδο σκουπιδιών και μπήκε μέσα για να το σώσει.

Ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου, είχαν πάει ώστε ο πρώτος να εμβολιαστεί και στην επιστροφή τους άκουσαν ένα κλάμα κουταβιού μέσα από έναν κάδο. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι δυό τους σταμάτησαν και όταν αντιλήφθηκαν ότι μέσα στον κάδο απορριμάτων υπήρχε όντως ένα κουταβάκι τότε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πήδηξε χωρίς ενδοιασμούς για να το σώσει.

Ο ίδιος ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου αναρωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;»

Το ίδιο βίντεο μοιράστηκε και η σύζυγός του στο προσωπικό της προφίλ όπου έγραψε «Λίγο έξω από την Αργαλαστη στο Πήλιο μετά τον εμβολιασμό του Βασίλη ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο! Μας περέμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα… η ευγνωμοσύνη που μας εδειξε ήταν για μας η σωτηρία της ψυχής μας».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μπήκε σε κάδο να σώσει κουταβάκι (vid)

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου.

Τι είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το κουταβάκι που έσωσε μέσα από τον κάδο

Όπως εξήγησε στο Πρώτο Θέμα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το κουταβάκι πλέον ψάχνει οικογένεια.

«Είχα πάει να εμβολιαστώ στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής του Πηλίου. Επειδή είδαμε κάτι αδέσποτα ζώα στη διαδρομή αποφασίσαμε να πάμε να τα ταΐσουμε με κάποιες κονσέρβες που πάντα έχουμε μαζί μας. Τα ταΐσαμε και την ώρα που πήγε η σύζυγος μου να πετάξει τα άδεια κουτιά στον κάδο, άκουσε το κλάμα του κουταβιού. Με φώναξε και αμέσως καταλάβαμε πως κάποιος το είχε πετάξει. Ο κάδος ήταν γεμάτος από σκουπίδια και χαρτόκουτα, σε σημείο που δεν βλέπαμε το σκυλί. Βγάζοντας τα περισσότερα με τα χέρια μας είδαμε σε κάποια στιγμή την μουσούδα του. Την βρήκαμε το Σάββατο. Θα θέλαμε να την κρατήσουμε, όμως έχουμε ήδη δυο μεγαλόσωμα σκυλιά και είναι δύσκολο. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα μαζί. Ήδη το σκυλάκι βρίσκεται στην κτηνίατρο, εμβολιάζεται, καθαρίζεται από τσιμπούρια, ψύλλους και ό,τι είχε πάνω του και σε λίγες ημέρες θα της βρούμε κι ένα σπίτι για να υιοθετηθεί. Δεν είναι ούτε δυο μηνών και είναι καλά στην υγεία του. Είναι κοριτσάκι και έχει ένα υπέροχο χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής δεν της έχουμε δώσει κάποιο όνομα, καλό είναι αυτό να της το δώσει εκείνος που θα το πάρει και θα την αγαπήσει. Προς το παρόν την λέμε “Τυχερούλα”», ανέφερε ο ηθοποιός.