Το εμβόλιο της AstraZeneca, κατά του κορωνοϊού, έκανε σήμερα το πρωί η Σία Κοσιώνη όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ «τρόλαρε» και τα fake news της Έλενας Ακρίτα που κατηγόρησε τον Κώστα Μπακογιάννη για «ψευδή εμβολιασμό».

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Μαΐου ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, εμβολιάστηκε και έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook: «Ήρθε επιτέλους και η δική μου σειρά και νιώθω ευγνώμων. AstraZeneca χωρίς δισταγμό. Μην κάθεστε, μην το σκέφτεστε. Περάσαμε πολλά, σκληρά και αφύσικα. Το γοργόν και χάριν έχει».

Η Έλενα Ακρίτα, βλέποντας τη φωτογραφία που ανέβασε ο δήμαρχος, κατηγόρησε τον Κώστα Μπακογιάννη ότι λέει ψέματα πως εμβολιάστηκε γράφοντας στο προσωπικό της προφίλ: «Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί». Στη συνέχεια η ίδια κατέβασε την ανάρτησή της επιβεβαιώνοντας έτσι ότι πρόκειται για fake news.

Η κ. Έλενα Ακρίτα φαίνεται να συμμερίζεται τις θεωρίες των απανταχού «ψεκασμένων», με το κύριο επιχείρημά της να είναι πως υπήρχε καπάκι στη βελόνα του εμβολίου αλλά και το γεγονός ότι η νοσηλεύτρια που του κάνει το εμβόλιο, δε φοράει γάντια. Κι εννοείται πως το όνομά της, λόγω αυτού, έγινε τρεντ!

Η Σία Κοσιώνη εμβολιάζεται και...«τρολάρει» την Έλενα Ακρίτα

Η…απάντηση της Σίας Κοσιώνη στην Έλενα Ακρίτα

Σήμερα, ήρθε η σειρά της Σίας Κοσιώνη να κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, και θέλησε να αναφερθεί «εμμέσως πλην σαφώς» στις κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα πως ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έκανε το εμβόλιο.

Έτσι, ανάρτησε μία φωτογραφία όπου φαίνεται να κάνει το σήμα της «νίκης» και της «ειρήνης» μαζί με την νοσηλεύτρια που την εμβολίασε, ενώ στη λεζάντα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο…περιβόητο «καπάκι».

«Στα καπάκια κι εγώ. Άλλη μια Astrazenecan στην παρέα!» έγραψε η Σία Κοσιώνη.

Η ανάρτηση που έκανε η δημοσιογράφος:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.