Ένα μικρό αγόρι από το Portishead της Αγγλίας, μια παράκτια πόλη στο Βόρειο Somerset της Αγγλίας, στο κανάλι του Bristol έγινε μέλος της Mensa σε ηλικία τριών ετών.

Ένα αγόρι που έμαθε να διαβάζει ως μικρό παιδί έγινε αποδεκτό ως το νεότερο μέλος της Mensa στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο τετράχρονος Teddy, από το Portishead στο Somerset, μπορεί να μετρήσει μέχρι το 100 σε έξι μη μητρικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Mandarin.

Η Mensa δέχεται άτομα που βαθμολογούνται στο 98ο εκατοστημόριο ή υψηλότερο σε ένα εγκεκριμένο τεστ νοημοσύνης.

Ο μικρός έμαθε να διαβάζει σε ηλικία μόλις 26 μηνών

Η μητέρα του Teddy, Beth Hobbs, είπε ότι ο μικρός έμαθε να διαβάζει σε ηλικία μόλις 26 μηνών «βλέποντας παιδική τηλεόραση και αντιγράφοντας τους ήχους των γραμμάτων».

«Άρχισε να παρακολουθεί τα γράμματα και έτσι όταν τον στείλαμε στο νηπιαγωγείο μετά το lockdown Covid, τους είπαμε ότι νομίζαμε ότι είχε μάθει να διαβάζει», είπε.

τεντυ2

«Λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το νηπιαγωγείο, που είχε στείλει έναν δάσκαλο προσχολικής ηλικίας να ελέγξει, ο οποίος είπε «ναι, μπορεί να διαβάσει!»».

Ωστόσο αυτό ήταν το τελευταίο που εξέπληξε ιδιαίτερα τους γονείς του Teddy.

«Έπαιζε στο tablet του, έβγαζε αυτούς τους ήχους που απλά δεν αναγνώριζα, και τον ρώτησα τι ήταν και μου είπε «Μαμά, μετράω στα Mandarin»», είπε η κυρία Hobbs.

Ο Teddy έγινε μέλος της Mensa όταν ήταν τριών ετών, καθιστώντας τον το νεότερο μέλος της οργάνωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

τεντυ3

Αλλά οι γονείς του είπαν ότι θέλουν να έχει μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

Διαβάστε ακόμη: