Δύο άνδρες από την προσωπική ασφάλεια του Πορτογάλου «αστέρα», τον ακολουθούσαν με την οικογένειά του, οδηγώντας τη Bugatti Veyron αξίας 1.9 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, για αδιευκρίνιστο λόγο ο σωματοφύλακας έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκίνητου και έπεσε επάνω σε έναν… τοίχο, σε επαρχιακό δρόμο της Μαγιόρκας.

Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές σε καπό, προφυλακτήρα και στην πλευρά του συνοδηγού, ωστόσο, αμφότεροι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Μάλιστα, ο ένας συνέχισε με το κονβόι του 37άχρονου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προπορευόταν και ο δεύτερος έμεινε πίσω για να κανονίσει τη μεταφορά του οχήματος προς επισκευή και την αναφορά στην ασφαλιστική.

Το όχημα μεταφέρθηκε τάχιστα (πάντα κάτω από κουκούλα) στην αντιπροσωπεία της Bugatti, με τη ζημιά να ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Τη συγκεκριμένη Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, αξίας 1.9 εκατ. ευρώ, την είχε κάνει δώρο στον εαυτό του ο Πορτογάλος μετά την κατάκτηση του EURO το 2016. Το όχημα αποδίδει 1.000 ίππους, από κινητήρα 8 λίτρων και συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο σασμάν.

Εκτός από το πανάκριβο αυτοκίνητο και το επιβλητικό SUV, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχεδιάζει, επίσης, να χρησιμοποιήσει για τις διακοπές το γιοτ του, “CG Mare”, το οποίο εθεάθη αγκυροβολημένο στην ακτή.

Η δημοσίευση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: