Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε δημόσια για το ειδύλλιό του με την κοπέλα του, Κλάρα Κία, για πρώτη φορά.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι είναι αυτή που «φοράει το παντελόνι» στη σχέση τους.

Ο Πικέ χώρισε από την τραγουδίστρια Σακίρα τον Ιούνιο του 2022 μετά από 11 χρόνια σχέσης εν μέσω ισχυρισμών ότι την απάτησε.

Τώρα, σε μια on-air συνομιλία με τον Ισπανό streamer Ibai Llanos, ο Πικέ μίλησε για την σχέση του με την Κλάρα Κία αποκαλύπτωντας ότι αυτή επιλέγει τα ρούχα του για εκείνον όταν πάνε μαζί για ψώνια, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του με μια «μαριονέτα».

«Το παραδέχομαι, είμαι μαριονέτα. Η αλήθεια είναι ότι πάω με την κοπέλα μου για ψώνια και μου τα διαλέγει εκείνη», είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Η «πληγωμένη» Σακίρα φαίνεται πως…το έχει ρίξει στη δουλεια αφενός για να ξεχάσει το επώδυνο διαζύγιό της με τον Ζεράρ Πικέ και αφετέρου για να εκτοξεύσει τα βέλη της στον ίδιο και τη νέα του αγαπημένη, Κλάρα Κία Μαρτί.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του «Session 53» με τον Bizarrap, η Σακίρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα πολυαναμενόμενο ντουέτο με τον Κολομβιανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Manuel Turizo.

Για τις ανάγκες του νέου single με τίτλο «Copa vacia», (άδεια κούπα) η καλλιτέχνης εμφανίζεται με ουρά γοργόνας και ροζ μαλλιά, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς της.

Το εξώφυλλο του τραγουδιού παρουσιάζει την 46χρονη σταρ ως μια ροζ γοργόνα με τα χέρια της τυλιγμένα με ένα θαλάσσιο σχοινί.

 

Διαβάστε ακόμη: