Στο ρυθμό του ντέρμπι των «Δικεφάλων» κινείται η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από το αθλητικό ρεπορτάζ, μιλάει για τον κρίσιμο αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και αναφέρει ποιο αποτέλεσμα βλέπει τη Δευτέρα στην OPAP Arena (19:30).

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, παρουσιαστής του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «Ο Τροχός της Τύχης» για 10η χρονιά, «φτιάχνει» τον δικό του ιδανικό ποδοσφαιριστή και αποκαλύπτει τι θα ήταν ικανός να κάνει αν βρισκόταν στον τελευταίο αγώνα της Formula 1. Μας συστήνει ακόμα τον σκύλο του Έλβις, ο οποίος κλέβει την παράσταση και αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν της Μαρίας Ζαφειράτου.

Σχολιάζει ακόμα τους αγώνες της Super League, Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός (Κυριακή, 19:30) και ΟΦΗ-Ολυμπιακός (Δευτέρα, 21:30), καθώς και τα μεγάλα ντέρμπι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ (Σάββατο, 17:15), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή, 17:30) και Νάπολι-Μίλαν (Κυριακή, 21:45).

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/9zmv8DAFgCk

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη: