Ο ΠΑΟΚ επέκτεινε το συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026, θέλοντας να τον επιβραβεύσει για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, την τρέχουσα σεζόν. Το προηγούμενο συμβόλαιο του νεαρού κεντρικού αμυντικού είχε ισχύ έως τον Δεκέμβριο του 2025, άρα έγινε επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για άλλον έναν χρόνο.

Ήδη, ο 19άχρονος έχει κατορθώσει να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και να πραγματοποιήσει ντεμπούτο με την εθνική ομάδα σε επίπεδο ανδρών, στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μάλτα. Μάλιστα, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης πιστεύει απόλυτα στις ικανότητες και την προοπτική του Κουλιεράκη, για αυτό και αξιώνει 15 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Οι Φενέρμπαχτσε, Γκλάντμπαχ, Γουότφορντ, αλλά και ολλανδικές ομάδες φέρεται να «τσεκάρουν» την περίπτωση του ανερχόμενου στόπερ. Εφέτος, ο Κουλιεράκης μετρά δώδεκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (από τα δεκαεπτά επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, στην εφετινή αγωνιστική περίοδο).

Νέο συμβόλαιο και για τον 16άχρονο Στέφανο Τζίμα

Παράλληλα, ο «δικέφαλος του Βορρά» γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας και με τον 16άχρονο επιθετικό, Στέφανο Τζίμα, ο οποίος βρίσκεται στις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων» από τα 7 του χρόνια. Έφθασε στον ΠΑΟΚ από την ακαδημία του Μεγάλου Αλέξανδρου. Φυσικά, πέρασε από όλα τα ηλικιακά τμήματα, αγωνιζόμενος σε μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες. Τη σεζόν 2021 – 2022 ήταν βασικό μέλος της Κ17 που κέρδισε το πρωτάθλημα, αν και μικρότερος, ενώ, είχε ήδη καταγράψει συμμετοχές και στην Κ19.

Την τρέχουσα σεζόν, «διεκδικείται» από τις Κ17, Κ19 και ΠΑΟΚ Β’, στον οποίο μετρά ήδη πέντε συμμετοχές και τρία τέρματα. Προφανώς, είναι διεθνής με δεκατρείς συμμετοχές και έξι γκολ στην εθνική Κ17, τρεις συμμετοχές και τρία γκολ στην εθνική Κ16, ενώ, έχει ήδη κληθεί για προπονήσεις και στην εθνική Κ19.

«Η Γκλάντμπαχ “σκανάρει” τους Κουλιεράκη και Ρέτσο», σύμφωνα με τη BILD

Διαβάστε ακόμη: