Από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, μέχρι τον Ρίτσαρντ Νίξον και τη Χίλαρι Κλίντον… Ο Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να εκδώσει σύντομα μία συλλογή 150 επιστολών που τού έστειλαν ορισμένοι από τους γνωστότερους πολιτικούς και πολλές διασημότητες, ανακοίνωσε χθες (09/03) ο εκδότης του.

Οι «Επιστολές στον Τραμπ» περιλαμβάνουν την «απίστευτη και συχνά ιδιωτική» αλληλογραφία του τέως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών με ηγέτες, διάσημους παρουσιαστές και αθλητές τα τελευταία σαράντα χρόνια, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Winning Team Publishing.

Μεταξύ των εγγράφων, είναι και ένα γράμμα της διασημότερης παρουσιάστριας της αμερικανικής τηλεόρασης, της Όπρα Γουίνφρεϊ, που τού έγραφε, το 2000: «Τι κρίμα που δεν θα κατέβουμε μαζί στις προεδρικές εκλογές. Τι ομάδα θα ήμασταν». Η κάθε επιστολή συνοδεύεται από ένα σχόλιο του Ρεπουμπλικάνου πολιτικού.

Πολλές ανάγονται στην εποχή κατά την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ακόμη μεγιστάνας των ακινήτων και «αστέρας» των ριάλιτι σόου. Άλλες, προέρχονται από πολιτικά πρόσωπα, όπως τη Χίλαρι Κλίντον, την προσωπική του αντίπαλο στις προεδρικές εκλογές του 2016 ή τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αποκαλέσει «ερωτικές επιστολές» τα μηνύματα που τού απέστειλε ο Κιμ, με τον οποίο είχε συναντηθεί και διατηρούσε επαφή κατά τη διάρκεια της προεδρίας του. Το βιβλίο, η τιμή του οποίου θα ανέρχεται στα 99 δολάρια399 δολάρια, όσα φέρουν την υπογραφή του Τραμπ– θα κυκλοφορήσει την 25η Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη: