Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε στην σκηνή του The Voice, τραγούδησε Μαρινέλλα, όμως «έφαγε» άκυρο από τους κριτές καθώς καμία καρέκλα δεν γύρισε.

Νίκος Μουτσινάς στο The Voice-Ο παρουσιαστής συστήθηκε ως παίκτης στις blind auditions του ριάλιτι τραγουδιού, που θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του στην μουσική κι ανέβηκε στην σκηνή με αυτοπεποίθηση.

Μάλιστα, δεν βρέθηκε μόνος του εκεί καθώς στα παρασκήνια τον υποστήριζε η καλή του φίλη Βάνια η οποία στο τέλος παραδέχθηκε πως…υπήρχε άλλος λόγος που η ίδια βρέθηκε εκεί.

Ο Νίκος Μουτσινάς στο The Voice

Ο Νίκος Μουτσινάς στο The Voice

Στο παρακάτω βίντεο ο Νίκος Μουτσινάς συστήνει τον εαυτό του και εξηγεί γιατί πήγε στο Voice:

Όπως παραδέχεται ο Νίκος Μουτσινάς, ήθελε χρόνια να συμμετάσχει στο ριάλιτι αλλά τώρα που ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται στην κριτική επιτροπή ήταν η καλύτερη στιγμή για αυτόν να πάει να «διαγωνισθεί».

Ο ίδιος ερμήνευσε το «Ποτέ να μην χαθείς απ’ την ζωή μου» της Μαρινέλλας αλλά το αποτέλεσμα τον απογοήτευσε, αφού κανένας από τους κριτές δεν γύρισε την καρέκλα του.

Νίκος Μουτσινάς στο The Voice: Δείτε την ερμηνεία του στο παρακάτω βίντεο:

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τελείωσε η ερμηνεία του οι Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης και Σάκης Ρουβάς έμειναν με το στόμα ανοιχτό αλλά και ξέσπασαν σε γέλια, όταν είδαν τον γνωστό παρουσιαστή.

Τότε ο Νίκος Μουτσινάς δεν έμεινε με «σταυρωμένα τα χέρια» και με το γνωστό του χιούμορ τους έκανε τα παράπονά του, που κανένας δεν γύρισε την καρέκλα του ακούγοντας την ερμηνεία του. Ωστόσο κανείς από τους τέσσερις κριτές δεν πείστηκε από το μουσικό του ταλέντο, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί… άδοξα η παρουσία του στο παιχνίδι.

Στο τέλος εμφανίστηκε και η Βάνια στο πλατό, η οποία εν τέλει αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που βρέθηκε εκεί και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο Νίκος Μουτσινάς, πάντως, γίνεται συχνά viral στο Ίντερνετ με τις πρωτότυπες ιδέες και εκπλήξεις του γεμάτες χιούμορ.