Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε τις διακοπές του και ανέβασε μια φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει μέσα σε έναν καταρράκτη με αποτέλεσμα να γίνεται viral.

Viral ο Νίκος Μουτσινάς

«Αν μιλήσουμε για εμπειρία, ας μιλήσουμε για το μπάνιο σε καταρράκτη. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ; Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να το ζήσω και there is no coming back», έγραψε στη φωτογραφία που ανήρτησε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Instagram.

Μάλιστα, αν και δεν αναφέρει τοποθεσία, στα hashtag έχει γράψει το εξής: «#summerinsaos». Το Σάος ή Φεγγάρι είναι βουνό της Σαμοθράκης με μέγιστο υψόμετρο 1.611 μέτρα. Καταλαμβάνει το μέγιστο τμήμα του νησιού της Σαμοθράκης. Είναι το ψηλότερο βουνό σε νησί του Αιγαίου, εξαιρουμένων των βουνών της Κρήτης και της Εύβοιας.

Το Σάος πάντως, διαθέτει πολλές πηγές οι οποίες διατηρούν νερό και την καλοκαιρινή περίοδο. Στις πλαγιές του σχηματίζονται ρυάκια και καταρράκτες καθώς και μικρές λίμνες, γνωστές και ως «βάθρες». Οι βόρειες πλαγιές του καλύπτονται από δάση δρυός, και οι ρεματιές είναι κατάφυτες από πλατάνια και σκλήθρα. Οι κορυφές του βουνού είναι γυμνές και απόκρημνες.

Πάντως, πολλοί επώνυμοι- ανάμεσά τους και φίλοι του- έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει ανέμελος. Η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη,για παράδειγμα, σχολίασε emojis φωτιάς ενώ ο TUS τού έγραψε το εξής: «Στάζει το Air Condition! Κάνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Εγώ:…», με τα comments να συνεχίζουν να είναι το ίδιο αποθεωτικά. «Είσαι μαγικός, ξεκουράσου γιατί μας λείπεις πολύ», «είσαι κούκλος», «φοβερή επιλογή, είναι μαγικά εκεί» και «είναι ένας και μοναδικός Νικόλα μου, μας λείπεις» είναι μερικά ακόμα.

Σημειώνεται πως πριν από περίπου έναν μήνα ο παρουσιαστής είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία και είχε γράψει στη λεζάντα το εξής: «Το πρόσωπο μου μετά την πρώτη μου βουτιά. Ναι, εντάξει,τα συναισθήματα περισσότερα από αυτά που φαίνονται αλλά ο ήλιος με τύφλωσε. Τόσο καλοκαίρι ένιωσα, έφυγε όλη η κούραση με το που βούτηξα. Άντε, καλό καλοκαίρι παιδιααααα».

Νίκος Μουτσινάς