Στην κριτική επιτροπή του μουσικού ριάλιτι «The Voice» θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενώ αποχωρεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Το «The Voice of Greece» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες και στη συχνότητα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν, ανανεωμένο και έτοιμο για να βρει την επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας.

Για 8η χρονιά φέτος θα προβληθεί ελαφρώς διαφοροποιημένο, με νέα προσθήκη στην κριτική επιτροπή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «The Voice»

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην κριτική επιτροπή στη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη, η οποία αποτελεί πλέον παρελθόν από το μουσικό ριάλιτι, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το Voice είναι ένα από τα επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, και το γεγονός πως φέτος θα προβληθεί για 8η χρονιά το αποδεικνύει.

Η ομάδα σχεδόν «ίδια και δοκιμασμένη».

Μία νέα προσθήκη φέτος αναμένεται να ταράξει τα νερά και αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παρέδωσε τη σκυτάλη της στον Κωνσταντίνο Αργυρό και η ανυπομονησία είναι ήδη έντονη. Ο Γιώργος Λιανός παραμένει στο τιμόνι της παρουσίασης, ενώ οι άλλοι τρεις κριτές, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης παραμένουν ίδιοι.

Στο σπαρταριστό τρέιλερ βλέπουμε τους τέσσερις κριτές του σόου να ζουν στο ίδιο σπίτι και να βιώνουν την καθημερινότητά τους ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Μέχρι που την πόρτα ανοίγει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και όλοι τον υποδέχονται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @panos.mouzourakisfan

Οι φήμες για τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική επιτροπή του Voice είχαν ξεκινήσει στα μέσα του καλοκαιριού, όμως τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί. Σήμερα κυκλοφόρησε το trailer του νέου κύκλου του Voice επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη συμμετοχή του τραγουδιστή στη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός «βγήκε» και αυτός από ριάλιτι και πιο συγκεκριμένα από το Fame Story 3.