Η στάση του Μητροπολίτη Κέρκυρας και Ιονίων νήσων κατά τη διάρκεια της Μεγάλης εβδομάδας και ειδικά το Μεγάλο Σάββατο δεν προξένησαν εντύπωση στους καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στους κόλπους της Ιεραρχίας!

Ο Νεκτάριος άλλωστε θεωρείται ένας Δεσπότης της επιρροής του Πατριαρχείου της Μόσχας και φέρεται να εντάσσεται στο φιλορωσικό σύστημα της Βορείου Ελλάδος που έχει ως σημείο αναφοράς τον Ιβάν Σαββίδη, παρά το γεγονός ότι ο Ρώσος επιχειρηματίας είναι εξαφανισμένος από τη χώρα μας από τον περασμένο Φεβρουάριο, δεν έχει πατήσει πόδι Ελλάδα δηλαδή για περισσότερους από 14 μήνες!!!

Ο Μητροπολίτης Κέρκυρας με τις καμπάνες στις έξι και στις 12 δήλωσε ανυπακοή στο κάλεσμα Ιερώνυμου και ξεκάθαρα το Μεγάλο Σάββατο με την Ανάσταση κανονικά στις δώδεκα θέλησε να καταδείξει ότι δεν πειθαρχεί στην ηγεσία της Αρχιεπισκοπής αλλά παραμένει ταυτισμένος με τη Μόσχα και τους εν Ελλάδι εκπροσώπους της!

Την ίδια ώρα στο ίδιο μήκος κύματος φέρεται να κινείται και ο Πάνος Καμμένος, με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ και εκ των χαρακτηριστικών εκπροσώπων της λαϊκής εθνικό – πατριωτικής δεξιάς, μολονότι στην Ελλάδα είχε έρθει η σειρά του, να κάνει στο Βελιγράδι το ρωσικό εμβόλιο Sputnik!!!

Μια κίνηση συμβολική που εντάσσεται στο σχέδιο που εξυφαίνεται από μιντιακά και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα που συνδέονται με τη Μόσχα, για τη δημιουργία ενός ορθόδοξου ακροδεξιού και πατριωτικού κόμματος το οποίο αποσκοπεί να κινηθεί δεξιότερα της ΝΔ προσπαθώντας να αποτρέψει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκλέξει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές!

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.