Ο άνθρωπος των Ολλανδών του Ελλάκτωρα και της ΓΕΚ Τέρνα, ο κολλητός του Ν. Δένδια, το real estate στα Εξάρχεια και οι διακοπές με τον Αλέξη στην Κέρκυρα.
Το όνομα του μικροεργολάβου Τούμπουρου αρχίζει εσχάτως να γίνεται γνωστό. Για τους βαθείς γνώστες της αγοράς ωστόσο ο κ. Τούμπουρος έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό αισθητή την παρουσία του. Το Radar.gr άλλωστε είναι εκείνο που τον ανέδειξε ως παράγοντα με αφορμή τη σύγκρουση των Ολλανδών με τους Καλλιτσάντσηδες για το μέλλον και τον έλεγχο του Ελλάκτωρα!
Για όποιον δεν το ξέρει ή δεν θυμάται τις πρώτες ημέρες του Radar.gr, από την πρώτη στιγμή αναδείξαμε τον ρόλο του μικροεργολάβου, ανθρώπου εμπιστοσύνης των Ολλανδών και εκείνον που διασφάλισε τις καλές σχέσεις με το τότε Μαξίμου, προκειμένου οι Ολλανδοί κατασκευαστές να μην εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από τον Γ. Περιστέρη ο οποίος αποτελούσε προνομιακό συνομιλητή του Αλέξη Τσίπρα, όπως άλλωστε και σήμερα μπαινοβγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου!
Ο Τούμπουρος λοιπόν, μικροεργολάβος από την Άρτα είναι γιος εργολάβου ο οποίος ήταν φιλος με τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα. Έτσι τα παιδιά ήταν φίλοι από μικροί λόγω πατεράδων ενώ και σήμερα λέγεται πως τα παιδιά τους πηγαίνουν μαζί σχολείο.
Ο Τούμπουρος όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες είναι καλό παιδί, που λόγω του ότι η οικογένεια του διέθετε ξενοδοχείο στο νησί κατάφερε να γίνει φίλος τόσο με τον Ολλανδό όσο και με τον Ν. Δένδια που έχουν βίλες στην Κέρκυρα.
Οι καλοκαιρινές διακοπές έφεραν όλη την παρέα πιο κοντά. Ο Δένδιας έγινε δικηγόρος των Ολλανδών και ο Τούμπουρος συνέταιρος και συνεργάτης τους. Ήδη στην Αθήνα Τούμπουρος και Ολλανδοί ασχολούνται με το real estate και έχουν αγοράσει πολυκατοικίες στα Εξάρχεια και αλλού.
Οι Ολλανδοί είχαν σκοπό να εμπλέξουν τον Τούμπουρο ενεργά και στον Ελλάκτωρα, όμως ο ίδιος φέρεται να μην δέχτηκε επειδή όπως λέγεται δεν τον ήθελε ο Περιστέρης και για να μη φέρει τους Ολλανδούς σε δύσκολη θέση έκανε πίσω. Και τότε ήταν που επελέγη η λύση Χρ. Παναγιωτόπουλου και η συμφωνία με τον Άγγελο Γιόκαρη.
Πράγματι επί ΣΥΡΙΖΑ ο Τούμπουρος λόγω προσωπικής φιλικής σχέσης με τον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο τα καλοκαίρια κάνουν και διακοπές μαζί στο νησί των Φαιάκων, στήριξε και «προστάτευσε» τους Ολλανδούς από δύσκολες καταστάσεις.
Στην προκειμένη περίπτωση τώρα, σχετικά με το σπίτι στο Σούνιο και την επισκευή, ο Τούμπουρος φέρεται να είναι ο κατασκευαστής. Και τούτο είναι απολύτως δικαιολογημένο ως στενός και προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού.  Το ποσόν δεν είναι μεγάλο, λέγεται άλλωστε ότι οι ανακαινίσεις δεν ξεπέρασαν τις 40.000 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες του σπιτιού από την εποχής που είχε βγει σε αγγελία προς ενοικίαση ή πώληση: