Η επερχόμενη ταινία που θα προβληθεί αποκλειστικά στο HBO Max, θα ακολουθεί τον χαρακτήρα της Barbara Gordon καθώς μετατρέπεται σε σούπερ ηρωίδα. Την ηθοποιό θα υποδυθεί η Leslie Grace. Ο J.K. Simmons θα υποδυθεί τον πατέρα της, Jim Gordon, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβουν οι El Arbi and Bilall Fallah.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ενώ σύντομα θα έχουμε και περαιτέρω πληροφορίες γύρω από αυτή.

Ο Keaton πάντως θα είναι για τέταρτη φορά ο Batman, ενώ, τον ίδιο χρόνο θα εμφανιστεί στην ταινία «The Flash» στο πλευρό των Ben Affleck και Ezra Miller που θα παιχτεί τον Νοέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες Deadline και The Hollywood Reporter, ο Michael Keaton θα επιστρέψει στον ρόλο του Bruce Wayne / Batman ως μέντορας της Leslie Grace που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Barbara Gordon / Batgirl. Δεν έχει γίνει γνωστή η υπόθεση, αλλά σίγουρα θα δούμε στον ρόλο του κακού Firefly τον Brendan Fraser, όπως και τον J.K. Simmons στον ρόλο του Επίτροπου Gordon (πατέρας της Barbara / Batgirl).