search

LIFESTYLE

O Μέσι κερδίζει ακόμη ένα τρόπαιο: Στο Instagram και με σφραγίδα Mark Zuckerberg

Λιονέλ Μέσι, μετά τη κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 με την εθνική ομάδα της Αρεγεντινής, έσπασε ρεκόρ και στο Instagram, καθώς η φωτογραφία που ανάρτησε αμέσως μετά το θρίαμβό του, έχει τα περισσότερα likes…

Λιονέλ Μέσι:

Λιονέλ Μέσι, μετά τη κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 με την εθνική ομάδα της Αρεγεντινής, έσπασε ρεκόρ και στο Instagram, καθώς η φωτογραφία που ανάρτησε αμέσως μετά το θρίαμβό του, έχει τα περισσότερα likes στην ιστορία.

Ο Μέσι εκθρόνισε το περιβόητο αυγό που είχε την πρωτοκαθεδρία εδώ και πολλά χρόνια.

O Μέσι κερδίζει ακόμη ένα τρόπαιο: Στο Instagram και με σφραγίδα Mark Zuckerberg

Μέχρι χθες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατείχε τα περισσότερα ρεκόρ στα social media αλλά σε λίγες μόλιες ώρες, ο Λίο Μέσι μετά την ιστορική του πορεία προς την κατάκτηση του πρώτου του Μουντιάλ, απέκτησε περισσότερους ακόλουθους.

Η πρώτη φωτογραφία του Μέσι ως παγκόσμιου πρωταθλητή έσπασε με άνεση και κατά πολύ το φράγμα των 56 εκατομμυρίων likes που είχε το αυγό από το 2019.

Τρίτη φωτογραφία με τα περισσότερα likes στην ιστορία είναι αυτή που ανέβασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον εαυτό του και τον Μέσι να πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της Louis Vuitton, λίγες εβδομάδες πριν το Μουντιάλ.

To αυγό, που κατείχε έως πρόσφατα το ρεκόρ με τα περισσότερα likes στο Instagram από το 2019, ήταν μια φωτογραφία που αναρτήθηκε ακριβώς γι αυτόν τον σκοπό. Μέσα λίγες ημέρες είχε συγκεντρώσει όσα likes χρειάζονταν για να εκτοπιστεί η Κάιλι Τζένερ και το μωρό της από την κορυφή του Instagram.

Ζάκερμπεργκ για Μέσι: Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Instagram

Η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε δια στόματος του CEO της Meta, στην οποία ανήκει και το Instagram, Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο Mr. Facebook, το WhatsApp έφτασε το ρεκόρ των 25 εκατ. μηνυμάτων το δευτερόλεπτο κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο Κατάρ.
Leo Messi‘s World Cup post is now the most liked in Instagram history. WhatsApp also reached a record 25 million messages per second during the final.

Το πανηγυρικό post του Λίο Μέσι στο Instagram με το χρυσό τρόπαιο έχει πλέον ξεπεράσει τα 63 εκατ. likes, αφήνοντας πίσω του δεύτερο και καταϊδρωμένο το περίφημο post με το αυγό που κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ των 57 εκατ. likes.

Διαβάστε ακόμη: