Ο Martin Scorsese και η κόρη του, Francesca, ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα απολαυστικό διαφημιστικό teaser του Super Bowl που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Αυτή η δημιουργική συνεργασία, που χρησιμεύει ως επερχόμενη διαφήμιση της Squarespace για το Super Bowl , συνδυάζει την οραματική ιδιοφυΐα του Martin Scorsese, γνωστού για αριστουργήματα όπως το Killers of the Flower Moon, με την ικανότητα της Francesca να δημιουργεί συναρπαστικό περιεχόμενο στο TikTok.

Το teaser, ένα κλιπ διάρκειας τεσσάρων λεπτών, παρουσιάζει τον Martin Scorsese να παλεύει με την πρόκληση της κατανόησης της ουσίας ενός ιστότοπου, ενώ εργάζεται σε μια ταινία μικρού μήκους. Η Francesca παρεμβαίνει με μια έξυπνη λύση: για να κατανοήσει κανείς πραγματικά έναν ιστότοπο, πρέπει να τον κατασκευάσει. Και έτσι αρχίζει το διασκεδαστικό τους ταξίδι στον κόσμο της δημιουργίας websites.

Ο Scorsese μαθαίνει να φτιάχνει website

Καθώς ο Scorsese ξεπερνά τα τεχνικά εμπόδια με την καθοδήγηση της Francesca, οι θεατές παρακολουθούν ένα βίντεο που χαρακτηρίζεται από χιούμορ και διορατικότητα. Από τις συζητήσεις σχετικά με τα ονόματα domain και τις επιλογές γραμματοσειρών, μέχρι τις χιουμοριστικές απόπειρες του Martin στη σύγχρονη αργκό, το teaser προσφέρει αναλαμπές από τη διασκεδαστική συνεργασία τους, ενώ υπόσχεται ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, όπως χιουμοριστικά ανέκδοτα για εξωγήινους και τις παιχνιδιάρικες τύψεις της Francesca.

Με τη διαβεβαίωση του Scorsese ότι το τελικό προϊόν “θα είναι φοβερό”, η προσμονή είναι μεγάλη για την πλήρη αποκάλυψη της διαφήμισης στο Super Bowl.

Διαβάστε ακόμη: