Ο Mark York, ο οποίος έπαιξε τον διευθυντή ακινήτων Billy Merchant στο «The Office», πέθανε στις 19 Μαΐου από μια απροσδόκητη ασθένεια στο Οχάιο σε ηλικία 55 ετών, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε λίγα επεισόδια της κωμικής σειράς του NBC «The Office» από το 2006 έως το 2009. Και ίσως η πιο αξιομνημόνευτη ήταν εκείνη ως επισκέπτης του Michael Scott (Steve Carell) σε μια συνάντηση ευαισθητοποίησης για την αναπηρία. Ο ηθοποιός είχε μείνει παράλυτος εξαιτίας ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος στην πραγματική ζωή.

«Αγαπούσε την τηλεόραση και τη βιομηχανία του κινηματογράφου»

Σύμφωνα με τη βιογραφία του, ο Mark York, από το Arcanum, Ohio, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Anderson στην Ιντιάνα και τελικά συνέχισε την υποκριτική του καριέρα στην Καλιφόρνια. Άλλες σειρές που έχει παίξει είναι το «CSI: NY» το 2006 και το «8 Simple Rules» το 2004, σύμφωνα με το IMDB.

«Αγαπούσε την τηλεόραση και τη βιομηχανία του κινηματογράφου», σύμφωνα με την εφημερίδα όπου αναρτήθηκε η είδηση για τον θάνατό του από το «Kreitzer Funeral Home» στο Οχάιο. Πέρα βέβαια από την αγάπη και την ενασχόλησή του με την υποκριτική, ο Mark εργάστηκε τα τελευταία χρόνια ως εφευρέτης, εξασφαλίζοντας δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Το ατύχημα που καθήλωσε τον Mark York σε καροτσάκι

Ο ηθοποιός καθηλώθηκε στο αναπηρικό καροτσάκι ύστερα από ένα ατύχημα το 1988, με το αυτοκίνητο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη του, στο Οχάιο. Αυτό το ατύχημα του προκάλεσε μια απρόσμενη ασθένεια που οδήγησε στον θάνατό του αν και δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε από τη ζωή στις 19 του μήνα, το πρωί, στο Νοσοκομείο Miami Valley.

https://www.youtube.com/watch?v=sjj5-veX6OE

Η προσωπική του ζωή

Πατέρας του ήταν ο Glenn E York και μητέρα του η Becky York και μαζί με τα τρία αδέλφια του, Brian, David και Jeff, έζησαν σε διάφορες πολιτείες, όπως είναι Greenville, Arcanum και Anderson. Όσο για την προσωπική του ζωή, ήταν πολύ όμορφος και γοητευτικός άνδρας, κερδίζοντας μια θέση στις καρδιές πολλών γυναικών, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλές σχέσεις αν και καμία από αυτές δεν έγινε γνωστή. Τον τελευταίο καιρό ήταν single χωρίς να έχει κάποια ερωτική σχέση.