Η SABO SA, εταιρεία του τομέα κατασκευής βιομηχανικού εξοπλισμού, ρομποτικών συστημάτων και ολοκληρωμένων εργοστασίων, διακρίθηκε στα βραβεία: “Diamonds of the Greek Economy 2022”.

Η SABO SA βραβεύτηκε για τις οικονομικές επιδόσεις της, την κερδοφορία και ρευστότητα, τα επενδυόμενα κεφάλαια, το επίπεδο απασχόλησης και τηn κοινωνική προσφορά της σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, παρά το πληθωριστικό και το ασταθές περιβάλλον, η εταιρεία κατάφερε να εξέλθει ισχυρότερη καταγράφοντας αξιοσημείωτη αναπτυξιακή πορεία. Βάσει των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων, ο όμιλος καταγράφει κύκλο εργασιών που αναμένεται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ για το 2022, πραγματοποιώντας σε 55 χώρες διεθνώς το 60% του τζίρου της.

Οι κυρίες Ματίνα Κοίλιαρη, CEO του ομίλου SABO και Ευγενία Κοίλιαρη, CEO της SABO SA, παρέλαβαν το βραβείο και όπως δήλωσε η Ματίνα Κοίλιαρη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια της SABO που με αγάπη και αφοσίωση την οδηγούν καθημερινά στην κορυφή! Συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στην ελληνική βιομηχανία με εφόδια τους ανθρώπους μας και την τεχνολογική καινοτομία».