Και ποιος δεν θέλει να δει από κοντά τον Νο. 5 παίκτη της Α1 padel, Leo Aquirre, τον παίκτη φαινόμενο γνωστό ως TOLITO να παίζει σε ελληνικό γήπεδο;

Το e-padel με την Hirostar και το padelmaniac σας δίνουν αυτή τη μοναδική δυνατότητα!

Ο Αργεντινός παίκτης με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ο Hirostar King , o νικητής του Grand Master που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη, για δύο ημέρες στην Αθήνα!

Ο παίκτης θα παραβρεθεί για ένα μοναδικό διήμερο στην Αθήνα όπου θα συμμετάσχει σε exhibition matches παίζοντας με master γυναίκες και άντρες, ενώ θα παραδώσει και ολιγόωρο σεμινάριο έχοντας παρακολουθήσει νωρίτερα μαγνητοσκοπημένους αγώνες Master παικτών.

Μαζί του θα βρίσκεται και ο επίσης Αργεντίνος Federico Dip Nazar, παίκτης του ιταλικού πρωταθλήματος Serie B, προπονητής στο “Pádel San Siro” στο Μιλάνο και βαθμολογούμενος στο “FITP N9 fascia 2”.

Μέχρι την ημερομηνία προσέλευσης θα πραγματοποιηθούν προς τιμής του τα παρακάτω γεγονότα Tolito Master-Tolito Mix-Tolito Americano tournament σε διάφορα clubs που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Θα δοθούν προσκλήσεις για την παρακολούθηση του event του Ιανουαρίου σε όλους τους συμμετέχοντες σε PMRT αλλά και σε όσους λάβουν μέρος στα επιμέρους Tolito tournament κατόπιν επιβεβαίωσης του email.

Διαβάστε ακόμη: