Το Youth Pass αφορά το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok και σε αυτό εμφανίζεται με καπέλο, ενώ κάνει και ένα «dad joke» για το skateboard.

Στο νέο βίντεο εμφανίζεται και η Κύρα Κάπη, η διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού, που δίνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα καπέλο και ένα skate. «Είπαμε να κάνεις λίγο skate και στο τέλος να βάλεις αυτό το καπέλο», του λέει.

@kyriakosmitsotakis_

❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

«Μου είπαν ότι όταν κάνω βίντεο για νέους πρέπει να εμφανίζομαι πιο νεανικός», δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κάμερα και γελώντας φορά το καπέλο.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός υπενθυμίζει ότι η πλατφόρμα για το Youth Pass θα είναι ανοιχτή έως τις 5 Δεκεμβρίου. «Μέχρι στιγμής, 112.000 αιτήσεις έχουν γίνει από νέους 18-19 ετών. Έχουμε ακόμη χρήματα για περίπου 90.000 άτομα, αξιοποιήστε το για υπηρεσίες πολιτισμού, τουρισμού και μεταφορών», συμπληρώνει.

Ακολουθεί ένα «dad joke» του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την προειδοποίηση να απομακρυνθούν από τις οθόνες τα μικρά παιδιά και οι έγκυες. «Στις μεταφορές βάζουμε και τα skateboard;», ρωτά ο πρωθυπουργός και το βίντεο κλείνει με το πλάνο κάποιου να κάνει skate στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε ακόμη: