Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε μια φωτογραφία με τα εγγόνια της στα social media και ο Κώστας Μπακογιάννης με ένα σχόλιο και μια νέα ανάρτηση, την τρόλαρε.

Ειδικότερα, η γνωστή Ελληνίδα πολιτικός και βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τη Νέα Δημοκρατία δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα εφτά εγγόνια της στο Instagram.

«Τα 7!!! Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα», ήταν το σχόλιό της στη λεζάντα με το post να γίνεται ανάρπαστο συγκεντρώνοντας κοντά στα έξι χιλιάδες likes με αποτέλεσμα να γίνει μια από τις πιο πετυχημένες της αναρτήσεις.

«Μάνα, θα φάνε σπίτι, μην τους κυνηγάς με το ταπεράκι στη θάλασσα!»

Σαφώς, από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, γνωστός για το λέγειν και τη διάθεσή του για χιούμορ, σχολίασε με χιομοριστικό τρόπο την ανάρτηση της μητέρας του, Ντόρας Μπακογιάννη.

Ανέβασε λοιπόν, την ίδια φωτογραφία λίγες ώρες αργότερα στο δικό του προφίλ στα social media και έκανε το εξής σχόλιο: «Αν δεν υπήρχαν οι γιαγιάδες έπρεπε να τις είχαμε εφεύρει! Μάνα, θα φάνε σπίτι, μην τους κυνηγάς με το ταπεράκι στη θάλασσα! Repost από την Ντόρα Μπακογιάννη. Τα 7!!! Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα!!!!».

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Μπακογιάννης ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό του προσφάτως και με την ίδια χιουμοριστική διάθεση ανέβασε μια φωτογραφία του ίδιου στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό να αποφύγει κακεντρεχή σχόλια, ότι δεν έκανε δηλαδή το εμβόλιο. «Δεύτερη δόση και με το καπάκι στο χέρι αυτή τη φορά! Με το καλό να ανταμώσουμε πάλι όλοι μαζί. Υγιείς και καλά», ήταν το σχόλιο που συνόδευε την εικόνα από τη στιγμή του εμβολιασμού του κατά του κορωνοϊού.