search

AREA 51

Ο «Καβαλιέρε» δεν είναι πια εδώ – Ο μύθος, όμως, του Μπερλουσκόνι εμπνέει και καθοδηγεί τους λάτρεις της έκρηξης αδρεναλίνης, των media, του ποδοσφαίρου, της πολιτικής και του …ωραίου φύλου!

Πέρα από την υποκρισία των δήθεν, των ανέραστων, των κρυφών γκέι και των ψευτοκουλτουριάρηδων, η ζωή του Σίλβιο είναι ένας οδηγός για λίγους, που πέρα από τα όρια μπορούν να γράψουν ιστορία!

Ο «Καβαλιέρε» δεν είναι πια εδώ - Ο μύθος, όμως, του Μπερλουσκόνι εμπνέει και καθοδηγεί τους λάτρεις της έκρηξης αδρεναλίνης, των media, του ποδοσφαίρου, της πολιτικής και του …ωραίου φύλου!

Για όλους όσοι μεγαλώσαμε παρακολουθώντας την πορεία της σπουδαίας Μίλαν από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του 2.000, ο θρύλος της ομάδας του πανέμορφου Μιλάνου – κόντρα στην συμπολίτισσα Ίντερ- συνδέεται άρρηκτα με την ηγετική παρουσία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος στα τέλη του 1985 την έσωσε από την οικονομική καταστροφή και υπό την μαεστρική καθοδήγηση του την έστεψε 5 φορές νικήτρια του Champions league ενώ παράλληλα κατέκτησε 8 πρωταθλήματα Ιταλίας!

Πέραν πάσης αμφιβολίας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποτελεί τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό παράγοντα – ως ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικής ομάδας- όλων των εποχών, δεδομένων των συνθηκών, της εξέλιξης του ποδοσφαίρου και της πλήρους και άκρατης επαγγελματοποίησης του αθλήματος!

Ο «Καβαλιέρε» έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 12-6! Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου όπου νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας!

Ωστόσο ο μύθος του Μπερλουσκόνι συνεχίζει να εμπνέει και να καθοδηγεί τους λάτρεις της έκρηξης Αδρεναλίνης, του ποδοσφαίρου, των media, της πολιτικής και φυσικά του ωραίου φύλλου!

Η ζωή του Σίλβιο – κακά τα ψέματα και κόντρα στην μπαρουφολογία των δήθεν και των πάσης φύσης κουλτουριάρηδων – εμπεριέχει σχεδόν όλα όσα ένας άντρας που ξεκινάει από το μηδέν θα ήθελε να αποκτήσει ή να …κατακτήσει!

Ασφαλώς υπάρχουν πολλοί και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, που τάσσονται κατά της συγκέντρωσης μιντιακής και πολιτικής εξουσίας ταυτόχρονα, όλοι εκείνοι που εγείρουν ζήτημα δημοκρατίας όσον αφορά την καθοδήγηση των μαζών δια μέσω του ποδοσφαίρου!

Και που ενοχλούνται αισθητικά ή ως προσωπικότητες από την εναλλαγή ερωτικών συντρόφων, από τα ξέφρενα πάρτι στα θερινά θέρετρα και την χρησιμοποίηση κατ’ αυτό τον τρόπο της ισχύος και του πλούτου!

Όμως η αλήθεια είναι μια και μοναδική: η ζωή του Σίλβιο είναι αξεπέραστη, μοναδική καθώς εμπεριέχει τα πάντα, όλα όσα ένας φιλόδοξος και δραστήριος άνδρας θέλει να πετύχει συνολικά και αθροιστικά!

Γιατί είναι πραγματικά μοναδικό που σε κάνει να ξεχωρίζεις και το όνομα σου να γράφεται με χρυσά γράμματα στην ιστορία, όταν είσαι ταυτοχρόνως ιδιοκτήτης της Μίλαν και κατακτάς 5 Champions league, 4 φορές πρωθυπουργός της Ιταλίας, μεγιστάνας των ΜΜΕ, τεράστιος επιχειρηματίας σε όλα τα επίπεδα και την ίδια ώρα αθεράπευτος λάτρης του ωραίου φύλλου, που ζει και απολαμβάνει τη ζωή μέχρι την τελευταία στιγμή!

Ο Μπερλουσκόνι δεν ακολούθησε – προς τιμήν του- τον δρόμο της υποκρισίας!

Σε αντίθεση με πλείστους όσους πολιτικούς διεθνώς ή και επιχειρηματικούς και πολιτικούς παράγοντες που κάνουν τα μύρια όσα στα κρυφά!

Πίσω από κλειστές πόρτες και τραβηγμένες κουρτίνες!

Άλλοι έχουν μυστικές ερωμένες, άλλοι έχουν εραστές και το παριστάνουν …άντρες, άλλοι είναι ανέραστοι, ξενέρωτοι, βαρετοί, μίζεροι, κοιμόνται με τις κάλτσες και βλέπουν με τις πυτζάμες τηλεόραση τα βράδια από την πολυθρόνα!

Όχι, συγχωρέστε με, δεν αποτελούν όλοι αυτοί το πρότυπο!

Κατανοώ ότι σε μια εποχή κυριαρχίας διεθνώς του «τρίτου φύλλου» και μιας υποκουλτούρας δήθεν διανοουμένων – αριστεριστών και ψευτοκουλτουριάρηδων που επιβάλουν στην κοινωνία έναν νέου τύπου ιδιότυπο ρατσισμό, κάθε τι έξω από το δικό τους πλαίσιο ζωής και σκέψης είναι κατακριτέο και στιγματίζεται!

Ωστόσο, για όλους όσοι έχουν μάθει σε αυτή τη ζωή να λειτουργούν στα όρια, στα κόκκινα, υπό πίεση, με σκοπό να ανέβουν όσο πιο ψηλά μπορούν και να κατακτήσουν ακόμη και τον ουρανό, τα πάντα, η ζωή του Σίλβιο αποτελεί τον πιο κατάλληλο και αντιπροσωπευτικό οδηγό!

Έναν οδηγό για πολύ λίγους, χαρισματικούς, αμφιλεγόμενους, για εκείνους που ξεχωρίζουν στην κοινωνία και μπορούν να γράφουν ιστορία…

Διαβάστε περισσότερα