Το «ξέσπασμα» του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το πέμπτο παιχνίδι τη σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ όταν ερωτήθη αν θεωρεί πως οι Μιλγουόκι Μπακς απέτυχαν την εφετινή σεζόν λόγω του αποκλεισμού τους, εξακολουθεί να γνωρίζει την αποθέωση από πολλούς ανθρώπους του αθλητισμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί ο Κάρλο Αντσελότι. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποίησε όσα ανέφερε ο Έλληνας «αστέρας» του ΝΒΑ και τον αποθέωσε, χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενά του, ως «μοναδικά».

«Αυτό που είπε ο συγκεκριμένος αθλητής είναι φανταστικό. Δεν έχω τίποτα να προσθέσω, πιστεύω 100% και συμφωνώ μαζί του. Στον αθλητισμό, δε γίνεται να μιλάμε για αποτυχία, όπως και στη ζωή».

Αποτυχία υπάρχει μόνο όταν δεν προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Ναι, αυτό είναι αποτυχία. Όταν έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου και κάνεις το καλύτερο που μπορείς, τότε δεν υπάρχει ποτέ αποτυχία», τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι.

Στη συνέχεια, θέλοντας να φέρει ένα παράδειγμα, χρησιμοποίησε τον εαυτό του και τους τίτλους που έχει χάσει: «Στον αθλητισμό, χάνεις περισσότερα απ’ όσα κερδίζεις. Είναι αλήθεια ότι έχω μία γεμάτη τροπαιοθήκη, όμως, εάν μπορούσα να βάλω τα τρόπαια που έχω χάσει, τότε δε θα μού έφθανε μία τροπαιοθήκη, θα χρειαζόμουν ένα σπίτι ολόκληρο. Όσα είπε, τα οποία δεν αφορούν μόνο τον αθλητισμό, ήταν μοναδικά», ολοκλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: