Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η σημερινή κυβέρνηση θεωρείται – και είναι – η πιο ερωτική!

Γιατί, κακά τα ψέματα, αν δεν έχεις ένα σεξαπίλ με τον λαό, πώς να έρθει μαζί σου και να σε ερωτευθεί (πολιτικά εννοώ);

Βεβαίως, για να είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι, η συνολική γοητεία της κυβέρνησης της Κεντροδεξιάς Παράταξης, αθροίζεται και αποτελείται από την γοητεία που ασκούν στο άλλο φύλο τα μεμονωμένα κυβερνητικά στελέχη, ιδίως τα προβεβλημένα, που σε κάθε περίπτωση διαμορφώνουν την εικόνα της κυβέρνησης προς τα έξω και αποτελούν σημεία αναφοράς!

Έχουμε φυσικά αναφερθεί κατά το παρελθόν στον περίφημο Αγκαζέ, τον πρωτοκλασάτο υπουργό που κυκλοφορεί σε μόνιμη βάση αλά μπρατσέτα με το κορίτσι του, στη Μύκονο, σε εκδρομές και αλλού, ακόμη και όταν όλος ο κόσμος …καίγεται!

Διακοπές διαρκείας λένε οι κακές γλώσσες, αν και η στήλη διαφωνεί πλήρως και δηλώνει υπέρ του έρωτα, έστω κι αν αυτός – κακά τα ψέματα- επηρεάζει το κύριο μέρος της δραστηριότητας!

Την ίδια ώρα στους πολιτικούς διαδρόμους της υπουργικής εξουσίας, έχουν να λένε για τον έρωτα του ατάλαντου επαρχιωτόπουλου, που αν και ανίκανος να προωθήσει οτιδήποτε, κρατώντας μόνιμα υποθέσεις στα συρτάρια του, εντούτοις στον έρωτα κάνει θραύση, με τελευταία κατάκτηση μια «Μαύρη γαζέλα» που εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της σε τηλεοπτικό ριάλιτι και με την αδιάλειπτη παρουσία της στο Νησί των Ανέμων!

Ωστόσο εσχάτως στην πιάτσα, πολιτική, επιχειρηματική και μιντιακή, κυκλοφορεί μια έντονη φημολογία ότι εν ενεργεία υπουργός, προσφάτως αναβαθμισθείς, στον οποίο οι συνάδελφοι του έχουν αποδώσει το προσωνύμιο ο Καραφλογεγές, το δήθεν καλό παιδί (στο καλάθι δεν χωρεί στο κοφίνι περισσεύει), επίσης επαρχιωτόπεδο όπως ο προηγούμενος, που εφέρετο να διατηρεί παράνομη σχέση με παρουσιάστρια, έχει συνάψει σχέση με την …Αφάνα (ή θηλυκό Τζος Τσίλντρες – πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού- όπως την αποκαλούν)!

Και οι δυο τους την ώρα τούτη, ο Καραφλογεγές και η Αφάνα της διαπλοκής, έχουν περάσει σταυροβελονιά όλο το σύστημα, με τα κόλπα και τις προσθαφαιρέσεις τους!

Να τους χαίρεται όλους ο πρωθυπουργός μας και όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος «δεν ξέρω αν το καταλάβατε, είμαστε μια ωραία – κυβερνητική- ατμόσφαιρα»!

Διαβάστε ακόμη: