Ο Ίλον Μασκ είναι ο τελευταίος μεγιστάνας από μία μακρά λίστα ηθοποιών, πολιτικών, αθλητών, επιχειρηματιών, που επιλέγουν τη Μύκονο για τις διακοπές τους.

Ο ισχυρός άνδρας της Τέσλα βρίσκεται στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX έφθασε αργά τη νύχτα στη Μύκονο με ιδιωτικό αεροσκάφος και σήμερα το μεσημέρι εμφανίσθηκε σε εστιατόριο της Αγίας Άννας. Ο Μασκ συνοδεύεται από φίλους και πολλούς σωματοφύλακες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η άφιξή του στο «νησί των ανέμων» έρχεται εν μέσω της μεγάλης δικαστικής «διαμάχης» με το Τουίτερ, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της πλατφόρμας κατέθεσε αγωγή εις βάρος του, ζητώντας την απόδοση 44 δισ. δολαρίων, ήτοι το ποσό της  –μέχρι πρότινος– δρομολογούμενης εξαγοράς, ως αποζημίωση για αθέτηση συμφωνίας.

Από τους «αστέρες» που επιλέγουν ως θερινό προορισμό την Ελλάδα, πολλοί περνούν και στη Μύκονο, ή αποκλειστικά εκεί, τις μέρες τους, λόγω των πολυτελών ξενοδοχείων, της νυχτερινής ζωής και των εξωτικών παραλιών. Πριν από λίγες μέρες, στο νησί των Κυκλάδων βρέθηκε ο Τζέιμς Φράνκο με την σύντροφό του, Ιζαμπέλ Πάκζαντ.