Αποκαλυπτικός, ο ηθοποιός του Spider-Man, James Franco (Τζέιμς Φράνκο) παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με μαθήτριες μιας σχολής υποκριτικής που διηύθυνε στο παρελθόν, λέγοντας παράλληλα ότι «πάλευε» με τον εθισμό του στο σεξ.

Πλέον, όπως τονίζει, ο ηθοποιός «δουλεύει» για να βελτιώσει τη συμπεριφορά του τα τελευταία χρόνια.

Ο James Franco παραδέχεται ότι είχε εθισμό στο σεξ και ότι «κοιμήθηκε» με μαθήτριές του

Σε αποσπάσματα από το «The Jess Cagle» Podcast που δημοσιοποιήθηκαν την Τετάρτη, ο 43χρονος, πλέον, James Franco, είπε ότι ενώ δίδασκε, «κοιμόταν με μαθήτριες και αυτό ήταν λάθος».

Ο ίδιος ο ηθοποιός είπε: «Εκείνη την εποχή, η σκέψη μου ήταν αν είναι συναινετικό, είναι εντάξει. Όμως δεν ήμουν ξεκάθαρος».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του ήταν τα πρώτα εκτεταμένα σχόλια του Τζέιμς Φράνκο σχετικά με κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Τότε, οι «Los Angeles Times» ανέφεραν ότι πέντε γυναίκες είχαν κατηγορήσει τον Φράνκο για συμπεριφορά που θεωρούσαν ακατάλληλη.

Ο James Franco παραδέχεται ότι είχε εθισμό στο σεξ και ότι «κοιμήθηκε» με μαθήτριές του

Αργότερα, τον Οκτώβριο του 2019, δύο γυναίκες κατέθεσαν μήνυση εναντίον του ηθοποιού, κατηγορώντας τον ότι οι μέθοδοι διδασκαλίας του είχαν ξεπεράσει κάθε όριο ηθικής. Έκτοτε η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί και πρώην μαθήτριες της σχολής «Studio 4» που ανήκε στον James Franco, Σάρα Τίδερ-Κάπλαν και η Τόνι Γκάαλ, είχαν καταθέσει ότι ο ηθοποιός τις έβαζε να προχωράνε σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά στον φακό, σε σενάρια που περιείχαν όργια.

Ο Τζέιμς Φράνκο παραδέχτηκε επίσης ότι είχε αναπτύξει εθισμό στο σεξ αφού ξεπέρασε τον εθισμό του στο αλκοόλ που απέκτησε από νεαρή ηλικία.

«Είναι ένα τόσο ισχυρό ναρκωτικό», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε «είχα κολλήσει σε αυτό για περίπου 20 χρόνια. Το ύπουλο μέρος αυτού είναι ότι έμεινα μακριά από το αλκοόλ όλη εκείνη την περίοδο».

Κατά την διάρκεια του podcast, ο Φράνκο είπε απαλλάχτηκε από τον εθισμό του στο σεξ το 2016 και ότι «έκανε πολλή δουλειά» μετά τις κατηγορίες εναντίον του «και άλλαζε αυτό που ήμουν». «Δεν ήθελα να πληγώσω τους ανθρώπους», σημείωσε ο ηθοποιός.