Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο Chris Noth (Κρις Νοθ) και μάλιστα από δύο γυναίκες! Ο ίδιος, από την άλλη, αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

Ο ηθοποιός του «Sex and the City» έκανε επίσημη δήλωση με την οποία αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Δύο γυναίκες κατηγορούν τον Chris Noth για σεξουαλική παρενόχληση

Τον γύρο του κόσμου κάνει η -καθόλου ευχάριστη- είδηση για τον αγαπημένο του κοινού «Mr.Big» και διάσημο ηθοποιό Chris Noth. Ενώ το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει προλάβει να συνέλθει από το σοκ του θανάτου του Mr. Big στο πρώτο επεισόδιο του «Sex and the City, And Just Like That», η είδηση έρχεται να επισκιάσει την «τέλεια» εικόνα του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι δύο γυναίκες που θέλουν προς το παρόν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και αναφέρονται με ψευδώνυμα ως η 40χρονη Zoe και η 31χρονη Lily, δήλωσαν ότι βλέποντας το τελευταίο διάστημα όλη την διαφήμιση για την επιστροφή του «And Just Like That» και τις αναφορές στον πρωταγωνιστή, τους ξύπνησαν θλιβερές και επώδυνες μνήμες.

Τα περιστατικά παρενόχλησης από τον ηθοποιό, όπως εκείνες ισχυρίζονται, συνέβησαν στο Λος Άντζελες το 2004 και το 2015 στη Νέα Υόρκη, όπου διατηρεί και ένα διαμέρισμα ο ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Noth (@chrisnothofficial)

«Οι συναντήσεις μου μαζί τους ήταν συναινετικές»

Το δημοσίευμα, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την αντίδραση του Chris Noth, ο οποίος δεν αρνήθηκε πως τις γνώριζε, αναφέροντας πως: «Οι κατηγορίες εναντίον μου, οι οποίες αναφέρονται από πρόσωπα που συνάντησα πριν από χρόνια ή δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά λανθασμένες. Οι συναντήσεις μου μαζί τους ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αναρωτηθεί κανείς για τη χρονική στιγμή που αποκαλύφθηκαν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αποκαλύφθηκαν τώρα, αλλά ξέρω πως δεν παρενόχλησα αυτές τις γυναίκες. Το «όχι» σημαίνει «όχι» και αυτό είναι ένα όριο το οποίο δεν ξεπέρασα».

Ο Chris Noth κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από 2 γυναίκες

Στο δημοσίευμα αναφέρονται αναλυτικά οι ισχυρισμοί των δύο γυναικών.

Η πρώτη μαρτυρία για συμβάν το οποίο συνέβη το 2004, αφορούσε μια κοπέλα η οποία εκείνο το διάστημα εργαζόταν σε μια μεγάλη εταιρεία, με την οποία συνεργάζονταν αρκετοί celebrities. Όπως αναφέρει στις επισκέψεις του στην εταιρεία ο ηθοποιός την φλέρταρε συνέχεια και κάποια στιγμή την κάλεσε στο διαμέρισμά του, στο κτίριο όπου επίσης έμεναν φίλοι της. «Ήταν σαν Θεός για εμάς εκείνη την εποχή» όπως δήλωσε, αναφέροντας στη συνέχεια πως μετά το φιλί εκείνος την πίεσε για σεξουαλική πράξη χωρίς την συγκατάθεσή της.

Μάλιστα αναφέρονται και δηλώσεις φίλων της κοπέλας η οποία φοβήθηκε να καταγγείλει το συμβάν εκείνη την εποχή, αλλά αυτή η συνεύρεση της άλλαξε όλη της τη ζωή και την συμπεριφορά της.