Η BYD, ο κινεζικός κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενισχύει την ισχυρή παρουσία της στην Ευρώπη με την άφιξη του πλοίου Explorer No.1 στο λιμάνι του Σανταντέρ της Ισπανίας.

Το πλοίο μετέφερε χίλια ολοκαίνουργια BYD Seal U DM-i, το πρώτο Plug-In υβριδικό μοντέλο της εταιρείας που κάνει την εμφάνισή του στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου.

Η άφιξη του Explorer No.1, το οποίο έχει χωρητικότητα 7.000 οχημάτων, διαθέτει προηγμένο σύστημα διπλής πρόωσης και καθελκύστηκε τον Ιανουάριο του 2024 στην Κίνα, δεν αποτελεί απλώς έναν τρόπο μεταφοράς των οχημάτων της εταιρείας.

Ανοίγει τον δρόμο για συνεχείς και άμεσες εισαγωγές οχημάτων και ανταλλακτικών, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα.

Με μήκος 199,9 μέτρα και πλάτος 38 μέτρα, το BYD Explorer No. 1 διαθέτει δεκατρία καταστρώματα. Είναι εξοπλισμένο με δύο σετ δεξαμενών αποθήκευσης LNG τύπου C και χρησιμοποιεί υγροποιημένο φυσικό αέριο ως κύριο καύσιμο για τον κύριο κινητήρα και τις γεννήτριες, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου και οξειδίων του θείου.

Διαβάστε ακόμη: