Με διαφορά η ευχάριστη έκπληξη του Γιούρο η εικόνα της Ουκρανίας μέχρι τώρα, με την ομάδα του τεράστιου Αντρέι Σεφτσένκο να δείχνει σοβαρή, στιβαρή και απελευθερωμένη στα πρώτα της δύο παιχνίδια.

Αδιαμφισβήτητος ηγέτης της, ο Αντρέι Γιαρμολένκο, με τα δύο γκολ του αρχηγού της Ουκρανικής ομάδας στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Αντρέι Γιαρμολένκο, δείχνει πως είναι και πραγματικό επιχειρηματικό μυαλό, αφού βρήκε την ευκαιρία μετά τη συνέντευξη τύπου του παιχνιδιού, να κάνει χαβαλέ, μιμούμενος τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να πει στους χορηγούς να επικοινωνήσουν μαζί του για την περαιτέρω προώθηση!

 

O Κριστιάνο Ρονάλντο σνόμπαρε την Coca Cola

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η σκηνή από τη συνέντευξη Τύπου του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην οποία ο Πορτογάλος άσος εκφράζει με αρκετά «εύγλωττο» τρόπο την αντιπάθειά του απέναντι σε προϊόν επίσημου χορηγού του Euro 2020.

Στο βίντεο φαίνεται ο σούπερ σταρ της εθνικής Πορτογαλίας να κοιτά με περιφρόνηση τα δύο μπουκάλια και να αναζητά εναλλακτική λύση.

Αφού αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, απομακρύνει τα δύο μπουκάλια και απαιτεί νερό σηκώνοντας ένα μπουκάλι.

Όπως υπενθυμίζει η Marca, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φανατικός οπαδός της υγιεινής διατροφής έχοντας εκφράσει επανειλημμένα τη διαφωνία του με την κατανάλωση αναψυκτικών και junk food.

Σε συνέντευξή του, μάλιστα, έχει δηλώσει ότι «είμαι σκληρός με τον γιό μου καθώς ορισμένες φορές πίνει Coca Cola και Fanta και τρώει πατατάκια ενώ γνωρίζει ότι εμένα δεν μου αρέσει αυτό».