Επειδή όπως γνωρίζετε, η στήλη έχει μια αδυναμία στις ειδήσεις της …κλειδαρότρυπας, όταν αυτές αφορούν σημαίνοντα πρόσωπα, σας έχω σήμερα μια αποκάλυψη πρώτου μεγέθους, που θα την αναδείξω με μέτρο και με …κάλυψη, για να μην καταστεί απολύτως σαφής η ταυτότητα των πρωταγωνιστών, που αποτελούν βαρύγδουπα ονόματα όχι μόνον της ελληνικής, αλλά της παγκόσμιας κοινωνικής και επιχειρηματικής σκηνής!

Σας παραθέτω λοιπόν:

Μια ισχυρή κυρία των επιχειρήσεων, με όνομα βαρύ σαν ιστορία, που ζει μόνιμα στο εξωτερικό, φέρεται να έχει αναπτύξει μια στενή φιλία με πασίγνωστο «γαλαζοαίματο», η οποία συζητείται ήδη σε κύκλους του διεθνούς τζετ σετ!

Η ισχυρή κυρία είναι εδώ και χρόνια μόνη και θεωρείται πολύ σοβαρή, με κουλτούρα και παιδεία, είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων και αποπνέει σεβασμό, αν και σχετικά νέα στην ηλικία!

Ο «γαλαζοαίματος» είναι καλό παιδί, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά, όμως ο γάμος του με εντυπωσιακή καλλονή περνάει σοβαρή κρίση!

Σπάνια τους βλέπουν μαζί, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ για εκείνη έχει ακουστεί ότι περνάει διαστήματα κατάθλιψης, ζει σχεδόν μόνη της και στο παρελθόν υπήρχε μια φήμη ότι είχε έρθει κοντά με αμφιλεγόμενο Έλληνα διαχειριστή κεφαλαίων!

Επί του προκειμένου τώρα, η στενή φιλία της ισχυρής κυρίας των επιχειρήσεων με τον «γαλαζοαίματο» δεν σημαίνει επουδενί ότι έχει εξελιχθεί και σε ερωτική!

Πιθανότατα πρόκειται για την ανάπτυξη μιας καλής φιλίας δύο προβεβλημένων προσώπων, που έχουν πολλά κοινά στοιχεία, κοινές παραστάσεις, αντίστοιχες οικογενειακές εντάσεις και επιδιώκουν και οι δύο να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Διαβάστε ακόμη: